onsdag den 29. maj 2013

Velkommen indenfor (...og lidt om farver)

Vi er så småt ved at færdiggøre de sidste spor efter vores om- og tilbygning.

På fredag får vi rullegræs leveret til at lappe græsplænen. Så kan vi igen snart kan være vores have bekendt. 
Det glæder jeg mig til, her hele vinteren har vi nemlig prioriteret at komme på plads indenfor.

Det er vi også ved at være - selvfølgelig er der altid drømme og projekter, der mangler at blive ført ud i livet, men skal det ikke være sådan som husejer? ;o)

For godt en uge siden, fik jeg et af mine ønsker opfyldt - Arttiles over kogepladen:


Jeg har også måtte bruge både forhandlinger, kvindelist og mine bedste overtagelsesevner for at nå i mål!

Var ved at opgive håbet efter at have plaget i næsten i halvt år, men pludselig gik han (manden) med på idéen!?! Tålmodigheden blev dog sat på endnu en prøve, da der viste sig at være leveringstid på 6-7 uger.

Men det har været det hele værd, for nu er de endelig oppe. Jeg synes de er så fine til at skabe balance mellem vores farverige spiseplads og før så hvide køkken:


Heldigvis er Troels også rigtig godt tilfreds med resultatet.

Herhjemme skal vi være enige om de store ting i indretningen (nips m.m. derimod går han ikke særlig meget op i), men idéerne kommer oftest fra mig, det er så ikke allesammen der for lov at blive afprøvet.


Selvom jeg ofte ærger mig over de idéer, der bliver afvist, er jeg alligevel glad for at vores hjem er et fælles hjem, hvor vi begge føler os hjemme.

Efter ombygningen kan jeg mærke at flere af mine idéer har fået lov at blive afprøvet. Manden, der ellers før har været noget afvisende over for farver har sagt "ja" til nogle farverige af slagsen - både gule lamper og en rød skænk er flyttet ind

 

Selvom det er nogle farverige valg tvivler jeg på at vi bliver trætte af det lige forløbig, tvært imod synes jeg de er med til at skabe hygge. 

- hvordan har du det med farver: pastel, sort/hvid eller en kraftige farver?

Jeg tror jeg har været hele vejen igennem i den tid jeg har indrettet selv! 

Jeg har haft værelse i laksefarvet med afsyrede møbler derefter en cobolt blå periode. Flyttede hjemmefra til cremefarvede vægge og mørke træmøbler, så flyttede Troels ind og vi fik hvid, lyseblå og ahorn. Et indkøb af en rød lædersofa fra IKEA medførte en periode med rød, sort, hvid og skind - for så at ende i det sikre sort, hvid, træ.

Men nu tror jeg vi har fundet vores stil - i hvert fald for nu ;o) 


26 kommentarer:

 1. det ser rigtig godt ud!! Godt troels har dig, for du er da for sej til at indrette :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tror nu ikke altid han er lige vild med forandringerne ;o)

   Slet
 2. Hold nu KEGLE det er sindsygt flot...!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tine - det er også favoritrummet herhjemme nu ;o)

   Slet
 3. Jeg ELSKER dine lamper!
  Vi bor også ret farverigt, men stadig også ret klassisk. Men fx blev Hay stolen gul og Montanareaolen orange, og det ELSKER jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det gad jeg godt se! Lyder lige som min smag ;o)

   Slet
 4. De er virkelig flotte de kakler/fliser over komfuret. Jeg kan godt lide farver på møbler, men prøver så at holde de øvrige overflader lyse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har altså også været forelsket i dem længe ;o).

   Slet
 5. De er så fede, de der arttiles. Det ser jo vildt godt ud!

  SvarSlet
 6. Er helt vild med de fliser i køkkenet. Elsker nemlig mosaik og for en del år siden lavede jeg selv en del bakkeborde med mosaik. Elsker din måde at indrette på, selv er jeg mest til det sort hvide med et touch af tyrkis petroleumsblå

  SvarSlet
 7. Jeg tror simpelthen at du har så sikker en stil at man bare vader ind i et hjem der emmer af ro, kærlighed og varme. Jeg glæder mig meget til at besøge dig Pia. Du har ramt plet i mit liv og sammen med de 2 andre krea-tosser (ja det er Jer Lena og Gitte jeg her hentyder til) skaber vi dælme et ret godt team.
  Knus til Jer alle
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du altså sød Libbie - håber det er den oplevelse du får når du kommer på besøg ;o) - glæder mig allerede helt vildt! Knus Pia

   Slet
 8. Det var en virkelig god ide med de arttiles. Synes det passer helt perfekt ind uden at blive for dominerende. I det hele taget bo I så flot og stilfuldt og det er godt han er hoppet med på lidt farver, for det pryder altid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det syner ikke så voldsomt når de kommer op. Tror faktisk han er blevet helt glad for farver nu ;o)

   Slet
 9. Jeg er normalt til det sort/hvide look, men må indrømme at jeg faldt pladask for din stil; så gennemført enkel, varm og glad på samme tid. Thumbs up!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anita. Sådan har jeg også selv haft det et stykke tid, men kunne pludselig mærke at der skulle lidt farver til nu. Tror det skyldes de hvide gipslofter. Før var det listelofter, der tror jeg farverne havde været for meget og givet et alt for uroligt indtryk.

   Slet
 10. I bor virkelig hyggeligt og fint. Jeg er vild med farver i indretningen, synes hvide hjemme bliver for kedelige og sterile. Ind i mellem kan jeg dog godt være mere tilbageholdende i forhold til egen indretning, og ville ønske at jeg turde sætte lidt mere kulør på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - I bor også rigtig fint (i hvert fald det jeg har set på bloggen ;o))

   Slet
 11. Eiiiii hvor ser det godt ud! Total lækkert :-)

  SvarSlet
 12. I er virkelig kommet ost i mål, og fedt at du har måtte bruge lidt farver. Det har også været diskutionen her, men jeg endte med at tabe, så vi køre sort, hvis og træ. Men jeg elsker nu også mit nye hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har også holdt hårdt - men da der først kom "hul igennem" gik det nemmere ;o). Det er altså også fedt at få lov at opleve sit hjem på ny og ændre indretning når man i forvejen kender lys m.m.

   Slet
 13. Wow, til både arttiles og resten - er også vild med din meget elegante måde at køre farvestilen på! Det lyder meget som om I samarbejder om indretningen på samme måde som mig og (min konservative) mand, men ja, det er fedt når det er et fælles projekt, med et resultat begge føler sig hjemme i. God weekend til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Trine. Ja - indimellem er det træls med uenighederne, men i sidste ende tror jeg også at det er dem, der er med til at gøre indretningen mere sikker og personlig. Også god weekend til jer ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...