mandag den 29. oktober 2012

Sommerfarver

I øjeblikket bruger jeg det meste af energien på arbejde, men for at det ikke også skal fylde for meget i fritiden elsker jeg pt. projekter, der afleder opmærksomheden uden af kræve for megen tankevirksomhed...

Sådan et projekt kom igennem maskinen i lørdag aften (da jeg stadig troede på at vi ville få en ekstra times nattesøvn, men den havde Mads og Jacob ikke lige fanget)

Et patchwork-tæppe i lyserøde, grønne og blå (sommer)farver med sort fleece på bagsiden - alle stoffer, der lå i skabet...
Tror det får selskab af flere, for har måtte sande at jeg de stoffer jeg oftest mangler er basis stoffer, men alligevel ender jeg altid med at købe bomuldsstof med print med hjem også (så der er rigeligt at vælge i mellem efterhånden)?

Derfor gjorde det jo ikke noget, hvis jeg kunne få brugt lidt af lageret inden vi skal til at indrette det nye kontor/krearum.
Det projekt skrider heldigvis frem nu. Vi nåede lige at få lukket af inden frosten gjorde sit indtog, men nu er tålmodigheden altså også snart opbrugt...heldigvis begynder man nu at kunne fornemme rummene - er du gal jeg glæder mig til at få stue og kontor/krearum igen - og ikke mindst til at indrette det..!

16 kommentarer:

 1. Sikke lækre sommerfarver på det tæppe... Jeg har aldrig selv lavet patchwork, for jeg synes arbejdet med at klippe firkanterne ud må være dræbende;0) Den anden dag i Panduro hobby så jeg, at man kan købe allerede udklippede firkanter, som bare skal syes sammen. Se det er noget for mig... Nu mangler jeg bare lige, at de laver dem i farver som passer fruen;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer at lave et karton stykke i den størrelse jeg ønsker firkanterne i - så sidder jeg og gør det imens drengene tegner, klipper, limer - og så går det faktisk ret hurtigt - og er knap så kedeligt ;o). Du må igang Eline - super god måde at få brugt lidt af resterne på ;o). Kh. Pia

   Slet
  2. Ja, det var da en god mulighed... Jeg må i gang;0)
   Kh Eline

   Slet
 2. Du laver bare de smukkeste tæpper Pia!
  Kan godt forstå at det kriller i fingrene på dig, nu har I også været længe undervejs :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Libbie ;o). Ja, vil så gerne snart have et HELT hus igen - håber vi (de!) når det til Mads' fødselsdag... Knus Pia

   Slet
 3. Nu kan man da rigtig fornemme rummene efter der er kommet tag på og vinduer i...det bli'r så godt!! Glæder mig til alle de timer vi skal tilbringe i dit krearum :-)

  Det er nogle søde stoffer du har valgt til tæppet, de klær hinanden godt! Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det bliver så hyggeligt...glæder mig også! Tak ;o). Knus Pia

   Slet
 4. Så sommerfugl det tæppe ser ud, faktisk fin inspiration til sådan et:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, trods weekendens vintervejr, var det de farver, der bleve valg...tak ;o)

   Slet
 5. Lækkert tæppe, kender det skam alt for godt det med, at man gerne vil finde tid til sit arbejde/studie og de kreative sysler, men kan godt forstå, at du synes der er meget at se til med jeres husprojekt. Men det ser nu godt ud, må jeg side.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det håber jeg også resultatet bliver ;o)

   Slet
 6. Dejligt at have en lidelsesfælle, hehe..... Det bliver godt Pia :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret Bettina - vores kreativerum ligner lidt hinanden :o). Ja, heldigvisvser det sådan ud nu ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...