søndag den 21. oktober 2012

Søndagshygge, når det er bedst!

Søndag formiddag var reserveret til en tur i skoven, så selvom himlen var grå og vejret vådt satte vi kursen mod skoven.

Vi er så heldige at mine forældre har et stykke skov, vi traditionen tro besøger for at hamstre lidt af efteråret med hjem. Det er første år vi alle fire er afsted på en gang - og det var et hit!

Frøer (af den mindre slags) blev nær studeret, bakker besteget, kogler og pinde samlet i hobbetal...og inde under træernes kroner gjorde det faktisk ikke så meget at det regnede...
Hjemvendt igen blev mindstemand puttet i barnevognen, manden sendt til træning - og så blev der ellers råhygget ved maskinerne. 
Et par hurtige hagesmække til Jacob af håndklæder fra genbrugen (se evt. DIY her).

Jacob tog sig noget af en lur, så jeg nåede lige en hurtig test af æble-kanel-cupcakes fra Julias bog. Desværre var der kun smør til en halv portion, så pynten blev lidt flormelis glasur og halloween...
Men kagerne var lækre - glæder mig allerede til at afprøve de andre opskrifter i bogen!

Nu står den på tøjvask og klargørring til endnu en lang uge på arbejde...kunne ellers sagtens snuppe endnu en søndag ;o)  

14 kommentarer:

 1. Lækkert med en efterårstur - det gør vi alt for lidt ud af herhjemme..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var faktisk en rigtig god formiddag - det giver næsten altid en hyggelig eftermiddag (og en god lang middagslur). Drengene elsker at være ude - det er bare forældrene, der skal huske det der med dårligt vejr og påklædning ;o)

   Slet
 2. Lyder som en super-duper søndag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, en af den slags man gerne ta'r flere af ;o)

   Slet
 3. ser ud til at være en skøn tur

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige billeder. Sådanne søndage skal vi bare have nogle flere af, tror lige det var det Jerry indbød til, for det var lidt det samme vires søndag indebar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vejret - og farverne. Wauw skoven er altså flot lige nu! Nu og foråret er jeg altså rigtig glad for at bo tæt på så flot natur ;o)

   Slet
 5. Dejlige billeder.
  Skøn dag, lyder det til.
  Fantastisk at have sådan et privat stykke skov at bruge af!
  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er ikke helt tosset - ved efterhånden hvor jeg SKAL forbi. Vi også hele bagagerummet fyldt med mos, lærkegrene m.m. Så mon ikke vi også klarer juledekorationerne når den tid kommer. Kh. Pia

   Slet
 6. Det ser ud til at have været en skøn søndag! Her er lige et link til en, der har haft mere held med at bage de macarons fra Mia Öhrns bog end jeg havde - http://frkmuffin.blogspot.dk/2012/10/vaniljemacarons-med-hindbrtrffel.html

  :) Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, den må jeg da lige se nærmere på, Lene - tak for link ;o)

   Slet
 7. Det ser bare ud til at have været en dejlig søndag - så er batterierne ladet op. Jeg skal lige afprøve den DIY på smække af håndklæder.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...