onsdag den 24. oktober 2012

Når tiden er til det...

elsker jeg at tage billeder med det store spejlrefleks kamera! Men med to aktive drenge, praktiske gøremål, kreative sysler, en ombygning undervejs er det altså ikke ofte tiden til det - og efterfølgende at få billederne over på computeren.

Så længe huset er på den anden ende blogger jeg oftest fra Ipad/Iphone. Det bliver så på bekostning af billedkvaliteten, men tror alternativet havde været en død blog et halvårs tid (hvis jeg ellers havde kunnet holde mig væk ;o)).

Derfor er glæden også endnu større når jeg genopdager, at de billeder det rigtige kamera kan tage på en gråvejrs dag står iphon'en med flere kilometer...
Tænk at der i vores ødelagte have (ja, der har jo lige været en gravko forbi), stadig kan findes lidt efterårs skønheder!?!
Drømmer om at lære at tage billeder - ligesom et kursus med keramik, maleri, syning, fondant/3D-kager, blomsterbinding, decoupage, porcelænmaling, hækling, strikke, broderi og glas...

...mon ikke jeg får travlt med alle de aftenkurser jeg nok ender med at skulle på som pensionist? Så er det jo heldigt at jeg "allerede" kan gå på pension som 71 årig ;o)

Måske jeg bare skulle satse på at komme igang når drengene er blevet lidt ældre og knap så afhængige af deres mor (og omvendt).

Hvad med dig, hvilke aktiviteter står øverst ved dig?

10 kommentarer:

 1. Jeg synes du tager skønne billeder - kan se du har fanget lidt hortensia øverst, og lige netop den er jeg ret betaget af for tiden på min morgenvandring gennem haven med barnevognen - den lyser næsten i dens efterårspels!
  Haha, du kommer aldrig til at kede dig - det er da fedt! Jeg vil ligesom dig gerne på kursus i fotografi, maleri, fondantkager, hækle og sy, men også at spille guitar står på min liste. Jeg ku' lidt i gymnasiet, bare sådan lige nok til at dække behovet omkring bålet til gymfesterne ;-) men tiden, suk, den er der ikke nok af (eller pengene, haha).
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;o). Nej, det tror jeg heller ikke. Nå, ja - musik! Har selv gået til klaver...hmm, tror dog kun jeg kan spille "det kimer nu..." i dag (men det er jo også snart tid til det), men mon ikke noderne hurtig sidder der igen, hvis det er ;o).
   Ja, den er altså også fin selvom den er ved at visne ;o). Kh. Pia

   Slet
 2. Uh, det der med at blogge fra iPhone/iPad kender jeg udemærket, vores hus står også på den anden ende..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så er det altså lidt svært med andet - håber dog vi er færdige i starten af december ;o)

   Slet
 3. Smukke billeder. Og ja, et kamera kan altså bare mere end både telefon og IPad. Kunne snildt tage på de samme kurser som dig, men især et fotokursus står højt på min ønskeliste. Ikke mindst fordi ens blog bliver så meget federe med smukke fotos. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gi'r altså bare et helt andet udtryk. Tak ;o)

   Slet
 4. Jeg drømmer også om at blive bedre til at fotografere. Og bruge photoshop, indesign og illustrator. Og sy bedre. Og strikke. Og male billeder. Ha ha ha, vi får travlt i fremtiden - og når vi endelig kan det hele, så falder vi døde om! ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men mon ikke det er bedre at have mange planer end slet ingen, Maria? ;o)

   Slet
 5. Det er bare federe at du får lavet indlæg med lidt dårligere foto end ingen indlæg :-) jeg vil ihvertfald heller læse om det du laver end kun se lækre fotos :-) og der bliver vildt travlt på de der senior kurser vi skal på.... mine planer stemmer meget godt med dine....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, sådan har jeg det faktisk også selv ;o). Det kan vær vi mødes på et senior højskoleophold engang - kunne være hyggeligt, ikk ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...