onsdag den 31. oktober 2012

Rundtosset...

Først var det små cirkler til sneflokke der blev produceret, senest har jeg haft gang i cirkelranker til min nieces barnedåb. Hendes søde forældre (min lillebror og hans kæreste), har nemlig bedt om hjælp til pynt - og det har jeg selvfølgelig sagt "ja" til at hjælpe med.

Faktisk nyder jeg det mere end jeg lige havde regnet med - tror det skyldes at det stress der normalt følger med ved selv at være vært er væk. Samtidig har de "købt" de idéer er har foreslået.

Indtil videre er der "produceret" 40-50 meter cirkelranke.


Men det bedste ved "projektet" er nu at lysten til at sy er vendt tilbage - projekterne står allerede i kø og venter på at tiden også vender tilbage...


Har lige sendt manden er sendt til badminton, så mon ikke symaskinen kalder nu? ;o)

14 kommentarer:

 1. Deser lækre ud de ranker, du må lige flashe det færdige fest rum!

  SvarSlet
  Svar
  1. De får selskab af flagranker i ensfarvet bomuld fra Stof og Stil, tror det bliver rigtig fint - så mon ikke jeg viser det færdige resultat frem i slutningen af november? ;o)

   Slet
 2. Fine farver I har valgt til pynten - jeg tror det bliver rigtig flot. Hvor er det dejligt at lysten til at sy er tilbage...nogle gange er der så meget andet der fylder og sådan skal det jo også være.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tror det bliver rigtig fint. Ja, arbejde og ombygning har desværre sat sig på al, al for meget tid og energi - men lysten er så småt på vej tilbage.

   Kh. Pia

   Slet
 3. Kan kun forestille mig, at det bliver en superhyggeligt pyntet festlokale :)

  SvarSlet
 4. Du må da ha en udstanser til alle de cirkler. Hvor har du købt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også Lise. Jeg har svaret Bodil (200 procent) i det indlæg om sneflokkene (jeg linker til indlægget ovenfor) :o)

   Slet
 5. Dejligt lysten til at sy er tilbage. Jeg ser frem til en masse spændende indlæg om alt det du får produceret.

  SvarSlet
 6. Min lyst sniger sig også laaaaangsomt ind på mig kan jeg mærke.... Det er godt nok. Synes bestemt at det har været en underlig uge so far
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt - lad os håbe den når at komme inden fødselsdagstravlheden i næste måned ;o). Det lyder da ikke helt rart, Libbie? Knus Pia

   Slet
 7. Hvor er det godt at høre, at din kreative lyst er vendt tilbage. Jeg glæder mig til at følge alle dine kreative projekter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jeg også glad for. Tak, Christina. Kh. Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...