torsdag den 16. august 2012

Tæppe med et strejf af neon...

Jeg skulle jo egentlig bare have haft denim til nye bukser til Jacob, da jeg i mandags var på stofjagt og fik "ramt" på lidt mere end planlagt.

Det "lidt mere" fristede mere end bukserne, så i dag er endnu et lappetæppe blevet til


Jeg er ret vild med pipingbånd (hvis det skulle være forbigået nogen) og særligt det i neon gi'r lidt ekstra - også til tæpper opdagede jeg, da jeg lavede dette. Derfor fik det nye tæppe også tilført lidt neon ;o)


I morgen venter en kort dag på job, inden ældstedrengen skal hentes og med i banken. Han har nemlig et stort køb i weekenden - en ny cykel helt fra ny (ikke arvet) og uden støttehjul (han har knækket koden og styrt er nu undtagelsen). Det er stort! ;o).

Ellers byder weekenden på hygge med familie og venner i det gode vejr (vi er blevet lovet) og et enkelt løb for mandens vedkommende.

Håber også at du har udsigt til en god weekend?

- Posted using BlogPress from my iPad

20 kommentarer:

 1. Smukt tæppe i superflot farvesammensætning!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja med piratstoffet, de lyse turkise stjerner og flyvemaskinerne MÅTTE jeg jo købe et stykke af det orange- og blå stjernestof ;o).

   Slet
 2. Hvor er det et flot tæppe med super skønne farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Dorthe. Var lidt spændt på hvordan den grønne fleece (som var den eneste jeg havde hjemme) ville passe til. Men opdagede grønne detaljer på både pirat- og flyvmaskinestoffet ;o)

   Slet
 3. Det er godt nok nogle lækre farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Elsker klare farver til drenge ;o)

   Slet
 4. Det er nu et af de flotteste tæpper jeg har set i længe. Fedt Pia.

  SvarSlet
 5. Du 'spytter' da også den ene lækkerbisken efter den anden ud af maskinen, Pia.... :-) Rigtig lækker farvekombo på dette tæppe!
  Kram og god weekend! (som her står på familietræf og sommerland, jubii ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Bodil, tak. Rigtig god weekend. Knus

   Slet
 6. Mega cool Pia, neon I´m in love :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, neon er ikke kun for piger ;o). Synes det fjerner lidt at det søde/baby'et, så det også kan passe til lidt store, små drenge ;o)

   Slet
 7. Wow hvor ser det bare godt det tæppe. Jeg er vild med farverne!! Det der med neon sammen med, det er slet ikke så tosset!!!

  SvarSlet
 8. Hvor ser det fedt ud med de orange imellem alt de blå:-) Super fedt at han har knækket koden. Det er altså en stor dag for en mor:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er stort, specielt når vi har kæmpet ekstra meget med balancen pga. øreproblemer. Sikke en sejr han fik - han er "flyvende" nu, findes der noget bedre end en dreng, der ikke kan stoppe med at smile? ;o)

   Slet
 9. Det er rigtig flot, det er jeg helt vild med. Må altså lige se det live ;-) knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gitte. Det skal (desværre) ikke bo herhjemme, men stofferne har jeg stadig lidt af ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...