tirsdag den 14. august 2012

Stof og et svært valg

Tæt på mit job findes en butik (Boesens sy og stofhus), der er dyr at besøge. Jeg kommer altid derfra med langt mere end jeg gik derind efter - kender du det?

Men helt ærligt, er det ikke også unfair at indrette en butik så indbydende?


Jeg skulle bare have haft lidt denimstof, men kom derfra med en mindre stak bomuldstoffer og lidt babyfløjl også.

Hjemme lå der et blad i postkassen, så tror jeg står over for et svært valg i aften


Tidligere i dag havde mindstemanden taget det, så der måtte jeg nøjes med at kigge ham over skulderen ;o)


- Posted using BlogPress from my iPhone

18 kommentarer:

 1. åh jeg kender det alt for godt!! Nogle gange skal jeg også bare ind og kigge.....dybt urealistisk ik?!!
  Du må hygge dig i aften!
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tør jeg slet ikke. Jeg var der faktisk bare 15 minutter i min frokostpause - tænk hvordan det var gået hvis jeg rent faktisk havde tid til at være der ;o)

   Slet
 2. det er da også ondt at der findes sådan nogle butikker:-) Jeg holder brug-hvad-du-har-måned og det går bare så godt med ikke at købe noget.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Har godt set hvor mange fine ting du får lavet af resterne - burde nok også forsøge med sådan en måned...engang ;o)

   Slet
 3. Åhr jo, det er SÅ uretfærdigt. Man skulle tro, de vidste, hvad de lavede, de butiksejere...hi hi. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? ;o). Men på dn anden side er det nok også godt nok - nyder at der er kommet en god stofbutik og at alt indkøb ikke skal ske over nettet hvis ikke jeg gider at køre efter det :o)

   Slet
 4. Ej, hvor ser det godt ud. ja det ligner et rigtigt dyrt bekendtskab ;-) og sikke fine køb. Ej tuff choice, men jeres lillemand havde vist ikke svært ved at vælge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er rigtig hyggelig. Symaskinen vandt - havde jo set ham lidt over skulderen og var ikke faldet over det store ;o)

   Slet
 5. Vi har selv City Stoffer i Århus som er en dyr, men virkelig god og stor stofbutik. Den er virkelig også et besøg værd, hvis du kommer herover med penge på lommen:-) Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror faktisk at jeg har været forbi engang ;o)

   Slet
 6. Jeg lider af samme syndrom Pia! Nok også derfor at min kælder er spækket med stof :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sig lige til, hvis du finder en kur - det er altså ikke særligt praktisk at hente flere stoffer hjem, når krearummet er ikke eksisterende og de stoffer jeg allerede har ligger spredt i kasser, tsk, tak ;o)

   Slet
 7. Puhhh, det kender jeg godt... Her bugner det også med stof - og alt for lidt tid til at bruge dem. Måske skulle jeg prøve en brug-hvad-du-har måned?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må være fordi de idéer jeg får når jeg besøger en stof butik ikke altid passer med virkeligheden. Jeg når jo ikke halvdelen af det jeg har købt ind til inden jeg "falder i" igen ;o)

   Slet
 8. Ja, det er en go butik. Var forbi den fornyeligt efter min frisørtid, men til min store ærgelser lukkede butikken kl 17. Ville ind og se på pipingbånd udvalget og andet jeg ikke kunne stå for, men det bliver bare en anden dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig det, det er...nederst til venstre i collagen er pipingbåndet...uh, der er mange fine farver, så det er lidt "farligt" bare at SE ;o).

   Slet
 9. Uhh elsker også boesens sy og stofhus- Hun griner altid sådan når jeg har gemalen med

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan du lokke ham med ind i en stofbutik? Jeg skal være heldig, hvis jeg "får lov" selv at besøge en, hvis vi er i byen sammen ;o)
   Måske hun griner fordi hans kropsprog er typisk mænd i sådan en butik? ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...