søndag den 5. august 2012

Hvorfor er weekenden altid for kort?

Særligt oven på en laaaaang ferie :o(.

Heldigvis har vi haft en god én af slagsen. Fredag sen eftermiddag kørte Jacob og jeg til IKEA efter rammer til den ene væg i det nye køkken alrum.

For en gangs skyld havde jeg forberedt mit besøg. Havde faktisk tegnet rammerne af (ud fra mål på IKEAs hjemmeside) i mindre målestok, klippet dem ud og flyttet rundt på dem indtil jeg var tilfreds og vidste hvilke størrelser jeg skulle købe. Det er egentlig slet ikke mig at være så velforberedt, men havde en super god fornemmelse da vi kørte mod Århus.

Efter aftensmaden var overstået smuttede vi ned til rammerne - og hvad sker der så? Jo, målene passer ikke med de rammer jeg kan finde i butikkerne og flere typer er udsolgt...øv, øv, øv!

Så billedvægen måtte hurtig laves om (i hovedet)... Er egentlig rigtig godt tilfreds med resultatet alligevel ;o)


Nogle af rammerne skal have nyt indhold og mine sorte Liebe svaler skal gøre dem selskab (når jeg får fundet dem, kan nemlig ikke huske hvilken flyttekasse det var de lå i). Men hvor jeg da nyder at få flere ting på plads!


Ellers er weekenden gået med besøg af gæster, havearbejde og saftfremstilling (der var nemlig en del solbær på de buske jeg beskar).


Selvom jeg godt kunne have brugt et par søndage mere, går jeg heldigvis også en uge i møde med udsigt til både mødregruppe (uden børn) og møde i kreaklubben - så mon ikke det alligevel bli'r en god uge? ;o)

Har du haft en god weekend?

- Posted using BlogPress from my iPhone

25 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn jeres billedvæg! Det er da vildt godt, uha de er så smukke de små svaner fra Liebe, glæder mig til at se dem på væggen. Dejlig aktiviteter - ja i kunne også have brugt en ekstra søndag, men der kommer jo snart en igen. Ha en rigtig dejlig uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, kunne heller ikke stå for dem da jeg var i Liebebutikken sidste år - men har bare ikke lige kunne finde det rette sted før nu, så glæder mig også til at de dukker op igen ;o) Tak - og i lige måde ;o)

   Slet
 2. Hvor overskudagtigt, lige at lave en ny billedvæg i hovedet :) for det ser da bare mega godt ud!!

  Jeg gjorde det samme som dig, da jeg lavede billedvæg i stuen, klippede først i papirform og flyttede rundt, så det passede med mine liebe fugle som skulle hænge imellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var lidt øv at forberedelsen var spildt, nu jeg endelig havde lavet en. Normalt er jeg ikke en der gør det, tror alle mine studieopgaver er skrevet i hovedet inden de er overført til papir ;o)

   Slet
 3. Åh ja, de kære rammer, som sjovt nok altid er udsolgt, når man kommer for at købe dem... Jeg er også gået i tænkeboksen ift, hvor meget der skal op og hænge i vores nye gang/kontor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvorfor er det sådan! Men kunne høre at jeg ikke var ene om at måtte improvisere ;o). Glæder mig til at se hvad du finder på.

   Slet
 4. Her er weekenden også gået med lidt "indretning" og hygge! Grill med gode venner og "projekt-tapet-væg-i-stuen" har været denne weekends overskrifter herhjemme!
  Men "hold nu op" en lækker væg du har fået lavet der! Elsker rammerne - OG er vild med den røde "skuffedims!" Den er da bare for fed!!! Hvor har du mon fundet sådan en henne??

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder heller ikke tosset! Tak - det er jeg også! Synes det nye køkken alrum blev for koldt, lyst og fint - men så fandt jeg denne gamle skuffereol på nettet og jeg var solgt...og at den så var bedre i virkeligheden end de billeder jeg købte den ud fra gør det jo ikke dårligere :o). Den er købt hos: mariemarollo.com

   Slet
  2. Det er i hvert fald også bare blevet super fint! Og det ser som sagt VILDT godt ud - tror vist det er en hjemmeside der lige må tjekkes ud!
   Kh Maj

   Slet
 5. Jeg er vild med din væg-billed-ramme:-)

  SvarSlet
 6. Uuuh, nævn ikke IKEA... Vi er ikke så glade for dem i øjeblikket.. ;)

  Men fedt du fik det til at fungere alligevel - og ja, super fed skuffereol!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, nej - har I problemer med dem? Er det det nye køkken?

   Slet
 7. Hvor er den blevet fin alligevel! Ja det er jo bare typisk når man endelig har lavet et godt forarbejde, så er det udsolgt! Så er det jo heldigt at man er god til lige hurtigt at improvisere;-)
  Super fin reol også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, ikke? Tror nu ikke det var helt spildt havde jo en idé om ca. størrelse på de største og de mindste ;o)

   Slet
 8. Det der med weekenden, ved jeg ikke, men kender det skam godt! Til gengæld ved jeg, at din billedvæg er blevet virkelig fin :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er din billedvæg bare blevet flot - og fed, fed skuffereol! Det er bare så typisk med IKEA - men et godt tips er at tjekke lagerstatus på deres hjemmeside inden du tager afsted - så slipper man de store skuffelser og unødige bilture :-)
  Her måtte weekenden også godt rumme et par dage mere ;-)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, synes også den klæder rummet helt vildt!

   Det synes jeg netop jeg gjorde da jeg torsdag sad og tegnede af fra siden :o(

   Slet
  2. Øv... Så er det jo ekstra surt.... Typisk!

   Slet
 10. Hvor ser det bare godt ud, Pia. Jeg er også helt vild med dit skuffedarium, den røde farve ville dog ikke lige passe ind her hos os, men det ser vildt fedt ud hos jer :)

  Vi har haft en skøn weekend, med 60 års fødselsdag, byfest (damefrokost) tivoli, og 3 års fødselsdag :)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Synes der skulle lidt farve ind til alt det hvide, grå og sorte - og sammen med lidt gult virker det hyggeligt selvom rummet er stort.

   Slet
 11. Det ser total cool ud Pia, virkelig fedt at du har så mange farver!!!
  Farver passer jo ind alle steder, man skal bare turde ik´ :)
  Min weekend har stået på druktur fredag, MANGE MANGE tømmermænd lørdag + et sølvbryllup, som var temmelig til overs(!), søndag lå vi brak, ordnede vasketøj og gjorde tasker klar til sfo og arbejds-start her mandag morgen. Jo jo næste år vil jeg først starte arbejde tirsdag morgen, så vil jeg have mandag for mig selv til at rydde op og gøre rent efter ferien, lyder det ikke som en go idé :)
  knus herfra
  ps: har du besluttet dig for om du kommer til blogtræf den 7/10???

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - synes det hvide rum kaldte på farver ;o).
   Lyder som en hård men god weekend.

   Knus Pia

   Ps. Er 95% sikker på at jeg er klar - hvor når er sidste frist?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...