torsdag den 24. november 2016

Pokémon fødselsdag forude... (inkl. link til print-selv og masser af idéer)

Snart står der december på kalenderen. I langt de fleste hjem betyder det start på julehyggen.

Det gør det også herhjemme, men den 1. december har nu også en helt anden betydning. For 10 år siden netop den dag fik vi nemlig lov at blive forældre for gang...10 år!?! Det er altså liiidt vildt at vores "lille" drengs alder nu snart kræver to tal.

Jeg havde egentlig troet vi kunne slippe nemt om ved fødselsdagen i år, men har måtte sande at et af Mads' store fødseldags ønsker er en Pokémon fødselsdag...og så skal han selvfølgelig have det.

Skal jeg være helt ærlig synes jeg faktisk, at det er lidt rart, at han ikke er vokset fra det endnu - tænker at det er godt han (og vennerne) stadig har fantasi og evner til at lege sig ind i andre universer. "Voksne" kan de tidligt nok blive...

Her til eftermiddag har vi derfor været i gang med de første forberedelser.

Stort set al inspiration er fundet på Pinterest (min opslagstavle med idéer til fødselsdage kan du se her: pinterest.com/piaskytte/Bdag)


Indtil videre har vi planlagt at indbydelserne skal laves med inspiration fra disse.

Derudover skal der stå vandflasker på bordet når gæsterne kommer (vi har fundet gratis etiketter klar til print her).

Når drengene har spist brunch skal de på Pokémon jagt i haven - vi har fundet Pokémon figurer klar til print her. Planen er at de skal lamineres og hænges op på buske m.m., hver fødselsdagsgæst skal så finde x-antal Pokémon.

Derudover er jeg ved at lave Pokéballs og Picatu i karton - de skal syes sammen til ranker, der skal pynte over bordet - som vi plejer ;o)

Jeg har haft store udfordringer med at finde engangsservice og servietter med Pokémon. Men havde heldet med mig i en tysk webshop (her). Lige som de sidste par fødselsdage (se evt. her) bliver kagerne cupcakes med sukker billeder herfra (har bestilt det ark med 30 print som sidst - blot med et billede af Picatu)

Derudover er planen, at hver gæst skal være med til at designe sit eget Pokémon-kort, som bliver printet og lamineret inden de gæsterne bliver hentet. Jeg testede den idé på Mads, Jacob og en af deres kammerater i dag. Spår det til at blive et kæmpe hit. Hjemmesiden fungerer fint fra telefon og Ipad, så satser på at det er til at klare uden teknikken kommer til at drille - hjemmesiden finder du her.

Festen for klassens drenge bliver først den 11. december - så mon ikke vi når i mål?

Glæder mig allerede til at lave indlæg om dagen når vi er på den anden side igen ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...