fredag den 11. november 2016

ABC-leg er lykke(leg)

Jacob har altid haft det med at gå i storebrors fodspor - også mht. legetøj - men Jacobs skolestart har været helt anderledes end Mads'.

Jacob ELSKER skole - og alt, hvad der minder om skoleting. Den dreng, der normalt har krudt bagi, er endda blevet rigtig god til at tegne - og nyder en rolig stund med papir og farveblyanter...det havde jeg ikke set komme ;o)

Da jeg fik tilbudt at teste lidt af Lykkelejs udvalg af trælegetøj var det oplagt at vælge tavlen med bogstaver og kridt.

 
Vilac dobbeltsidet tavle med magneter-lykkeleg
...det har vist sig at være det helt rigtige valg! Den ene side er magnetisk, den anden side alm. tavle. Med i pakken fulgte bl.a. alfabetet (a-z) og tallene (0-9) og kridt.

Tavlen hænger på en krog, så den kan vendes om og tages ned. Den bliver flittig brugt - og inden sengetid skal der lige sammensættes et ord af bogstaverne. Synes det er så hyggeligt at han gider at lege med bogstaverne og er begyndt at børnestave.


Jeg kendte ikke Lykkeleg.dk før deres henvendelse - men synes de har et fint udvalg af kvalitets legetøj.

Er i hvert fald sikker på at mine niecer ville elske at få den fine dukkeseng med dukker i julegave...eller måske et fødselsdagstog.

Har hørt rygter om at www.lykkeleg.dk kører "Black Freday", mon ikke det betyder gode tilbud? Du kan følge med ved at tilmelde dig nyhedsbrev via hjemmesiden: https://lykkeleg.dk/ - så er der vist også noget med 5% rabat på første bestilling ;o)

1 kommentar:

  1. denne tavle er virkelig fint og kommer godt til brug har jeg så en følelse :0) Kh Ulrike

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...