søndag den 27. november 2016

1. søndag i advent

Så er det virkeligt tilladt at julehygge!! :o)

Det har vi gjort i dag - en søndag helt uden planer. Men en mand, der stadig skal komme sig over knæoperation sætter aktiviteternes omfang sine begrænsninger.

Drenge og mand blev luftet imens julelys og krukker blev gjort juleklare. Ellers har vi hygget indendøre med juleslik, julemusik, perler og papirklip...aktiviteter, der passer perfekt til 1. søndag i advent.

Jeg fik bl.a. lavet et snebeklædt juletræ af hama-perler. Mønster til de forskellige "etager" er fundet her.

Selve træet et trukket på en bonsai-tråd med en perle som afstand imellem hver etage. Bonsaitråden er limet fast i en træperle/klods (fra makaku.dk) med en limpistol. I toppen har jeg limet en rund perle, så er der heller inden der river sig på bonsai-tråden der.


Resultatet blev overraskende godt - tænker jeg skal have eksperimenteret med at lave nogle, der er større og mindre. De må være så søde i flok.


Mads havde, til spejder, sørget for at vi har hele to adventkranse i år - hans udgave har selvfølgelig fået plads i køkkenalrum, så den har brændt det meste af dagen

  
Synes den er så charmerende - og kunne ikke drømme om at ændre den - det gælder om at holde liv i drengenes lyst til at være kreative.Tænk, hvis jeg ender med at være ene om den interesse herhjemme!?! ;o)

3 kommentarer:

 1. Sikke en hyggelig dag I har haft, vi har også julehygget :)
  Og wauw et fint skab du har fået dig med de smukkeste glas <3
  Vi ses i morgen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lena - er også glad for endelig at få det op at hænge. Det har stået og "kigget" dumt på mig i 2-3 uger pga. Troels' knæoperation.

   Glæder mig :-)

   Slet
 2. Hold op hvor er de søde :D Og elsker svampene i adventskransen.

  - A

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...