tirsdag den 1. november 2016

Efterår og dumme drømme

Hvert år overrasker det mig, hvor smukt efteråret er - altså når ikke det regner - særligt her omkring Silkeborg. De sidste par weekender har vi nydt det, med ture omkring søerne og i skoven.

Forrige weekend var målet at få lavet en drømmefanger til Jacob. Jacob har nemlig været bange for mørke og haft nogle dumme drømme efter vi er gået mod mørke tider igen.

Materialer til drømmefangeren blev hentet i skoven samtidig med at de skønne farver kunne nydes


Drengene fik fundet en masse kogler, blade og pinde. Nogle af dem fik dekorationer af glimmerlim og Posca tusher.
 


Selve drømmefangeren er lavet af Bonsaitråd og sort bomuldssnor

Jeg synes deres kreationer blev rigtig fine. Var lidt spændt på Jacobs, da han havde valgt en del blade, der endnu var grønne - men selv efter de har krøllet sig sammen ser det ok udDrømmefangen har taget toppen af de onde drømme. Dem, der slipper igennem kommer vi hurtigt af med igen. Når han kalder om natten behøver jeg blot at sige "pust" - så puster han, så de onde drømme bliver fanget i nettet....nogle gange skal der heldigvis ikke meget til ;o)

Snart skal der samles påny - denne gang til julens dekorationer.

Jeg er sikker på at drengene med glæde hjælper til - vi er nemlig begyndt til samle på skridt - men mere om det får I i et andet indlæg ;o)


4 kommentarer:

 1. Sikken da en FANTASTISK måde at komme de onde drømme til livs på. De købte drømmefangere har jeg ikke meget fidus til men det her med at dine drenge SELv har været ude og samle ting fra naturen og selv har bestemt hvordan drømmefangere skulle se ud er en hel anden ting. Hvis nu en enkel ond drøm eller to skulle slippe igennem kan du jo sige at drømmefangere skal tilføres lidt mere magi fx en dims fra en rejse eller et andet stærkt og godt minde.

  Held og lykke med det. Jeg synes du er en super mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Marina - det var sødt at dig at skrive den kommentar...også tak for dine idéer ;o)

   Slet
  2. Jeg er helt oprigtigt imponeret over din indsats og håber af hjertet det hjælper. Jeg har selv haft børn med onde drømme så jeg ved hvor hårdt det er. Hos os hjalp det at holde fokus på tre gode ting inden sengetid, men det er den slags magi der skal til.

   Slet
 2. Sikke skønne billeder :) Og super fin drømmefanger, og endnu bedre at den kan hjælpe Jacob.
  Jeg er spændt på at hører om "samle skridt"-projektet :)
  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...