tirsdag den 13. oktober 2015

Niende kreaweekend

I weekenden var det niende gang vi havde kreaweekend Gitte, Lena, Libbie og jeg. Jeg nyder virkelig de weekender - og sjovt nok falder de næsten altid lige der hvor der er allermest brug for dem!

Som mor prioriterer man oftest børnene først, så må de ting man gør for sig selv komme i anden række. Derfor kan jeg godt have lidt dårlig samvittighed overfor drengene når der står "kreaweekend" på kalenderen... Det er egentligt skørt jeg har det sådan, for de sender en mor med afladte batterier og manglende overskud afsted, men får en mor hjem med opladte batterier og overskud :o).

Elsker det venskab vi har udviklet - og stadig gør. De første gange var fokus på det kreative, men efter vi har lært hinanden godt at kende, er det lige så meget samværet der giver energi. Men når man sætter fire kreatosser sammen, kan det ikke undgås at der også er gang i håndarbejde og snak samtidig.

De sidste par gange har det været symaskinerne, der har "kørt" på højtryk - denne gang var det lige så meget patchwork og garn, der var gang i. Min symaskine og overlocker blev dog også luftet - så mon ikke det kommer til at påvirke bloggen lidt den næste tid ;o)

En af de ting, jeg fik færdiggjort var en strikke-pose-taske-opbevaring til min mormor, der i går og i dag fejrer 50 års jubilæum i Odd Fellow logen. Min mormor har altid haft en helt særlig plads ved mig - derfor ville jeg også gerne give hende en helt særlig ting.

Hun strikker de finest karklude (bl.a. disse som jeg fik i fødselsdagsgave), men jeg har lagt mærke til at hun blot har garn, pinde og projekt i en frysepose eller tasken. Det må ændres - så derfor har jeg lavet denne taske til hende.


Den er syet efter denne vejledning.

Jeg afleverede den i går - hvor den var blevet fyldt med et par nye rundpinde og fire nøgler garn. Hun blev heldigvis rigtig glad for den. Jeg havde lavet den i blå/mint farver, da det plejer af være blandt favoritterne

Tror jeg bliver nødt til at lave en til mig selv også - måske det bliver projektet næste gang der er kreaweekend på programmet, desværre bliver det først næste år, men mon ikke også minderne om en god weekend varer lige så længe ;o)
Tak for en dejligt weekend Libbie, Lena og Gitte - fantastisk når et online venskaber er endnu bedre offline ;o)

8 kommentarer:

 1. Den er bare mega fin, den er sat på to do listen :-) lyder så hyggeligt med sådan en krea weekend :-)
  Kh Nanna

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn strikke taske!
  Og der lyder så fantastisk med jeres kreaweekender :-). Jeg bliver helt misundelig hver gang jeg læser om det. Det er fedt, at I insisterer på at tage jer tiden trods den travle hverdag!

  Seje damer er I!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj - jeg nyder de weekender SÅ meget. Det virkede heldigvis også til at drengene derhjemme havde nydt weekenden uden mor ;-)

   Slet
 3. Sikken en skøn taske. Virkelig lækker.
  Og hvor må det være skønt at kunne lækker strikketøjet med i sådan en flot take frem for den kedelig frostpose.
  Jeg kan godt forstå du nyder jeres krea-weekender, jeg elsker også når jeg kan mødes med de søde kreatossede piger jeg kender.

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - hun blev heldigvis også rigtig glad for den ;-)

   Slet
 4. Det lyder SÅ hyggeligt. Jeg vil kaste mig ud i patchwork for første gang på lørdag - jeg ville ønske at du skulle sidde ved siden af mig:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder jeg mig til at se...ja, det kunne altså også have været hyggeligt ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...