søndag den 18. oktober 2015

I'm blue...

Endnu et sæt til Jacob fra kreaweekenden er taget i brug. Den stribede jersey fra Lillestoff har jeg haft liggende siden foråret, men nu er vejret ved at være til lidt varmere tøj - selvom det skal bæres af en, der aldrig står stille ;o)

(mønster igen, igen, igen ottobre 1/2014 og 4/2012)


Sjovt som jeg er glad for blå - måske meget heldigt at jeg blev drengemor ;o). Nyeste patchwork er også blåt - tror effekten bliver rigtig god når jeg er færdig med det...

8 kommentarer:

 1. Rigtig fint sæt :) og patchworket er helt vildt flot!! Hvad er målene på stykkerne?
  Er også helt tovlig med den blå farve - så drengemor-titlen er vist heller ikke helt skudt ved siden af herhjemme.... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg måler lige i aften - men hvis du sender din adresse til: pia_skytte(a)hotmail.com vil jeg også gerne sende dig nogle papstykker, så det er nemt at komme i gang ;o)

   Slet
 2. Du er SÅ dygtig til det du laver, :)

  SvarSlet
 3. Det ser SÅ hyggeligt og lækkert ud det sæt der og wauw en fed effekt der er i det stykke patchwork :-D hvad skal det ende med at blive?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også han er ret godt tilfreds ;o). En pude - men det har du jo set nu ;o)

   Slet
 4. Ehj, er helt vild med begge dele! Elsker blåt (har heldigvis tre drenge). Fed 3D effekt på det patchwork!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Nyder at blå er fremme igen - jeg blev forelsket i farven tilbage i 90'erne, dengang var det dog ofte sammen mer ferskenfarvet...den "forelskelse" aftog :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...