tirsdag den 27. oktober 2015

Et Bamsebo til Bamsevennen

I skolegruppen i Jacobs børnehaven har Maryfondens "fri for mobberi" været en fast tradition i flere år...også dengang det var Mads der gik dig. Den dag i dag er en god og dårlig Bamseven en naturlig del af ordforrådet.

Jacob har set frem til den dag, hvor det blev hans tur til at få en Bamseven siden Mads fik sin for godt tre år siden. Efter sommerferien - da han kom i skolegruppen kunne han ikke forstå, at det ikke snart var nu...men det var det så endelig efter efterårsferien!! Han var så stolt og viste den fint frem da jeg hentede ham den mandag.

Bamserne bor i børnehaven - i bamserummet - hvor også "undervisningen" foregår. I sidste uge fik alle børnene lov at tage bamserne med hjem på weekend sammen med den skotøjsæske, der skal udgøre bamsernes fremtidige hjem.

Jacob var fuld af idéer til hvordan hans Bamsebo skulle se ud, så da vi tog i sommerhus tog jeg kreakassen med.

Her er resultatet:



Jacob malede selv køkken elementerne gule og jeg hjalp med at lave vask og kogeplader. Forskellige gulve blev fundet i gamle boligblade - ligsom øvrig tilbehør. Et fjernsyn med spøgelse-film og et spejl tegnede Jacob også (se ovenfor). Elsker hans tegninger!



Elsker at se, hvad det er børn vægter højt: "Mor, han skal have et køkken så han kan lave pandekager", "der skal også være et badekar og et toilet...og en seng og et sted han kan sidde". "mor tror du ikke han skal have en brandeovn ligesom her i sommerhuset"...munden stod ikke stille et sekund!

Jacob var MEGET optaget og tålmodig med projektet - så meget at det også fangede Mads i så stor grad, at vi måtte hjem og finde en skotøjsæske til ham ;o)

Elsker når kreativitet smitter!!

Uden på fik æsken tavle-folie, så Jacob kan ændre dekoration som humør...


Behøver jeg at skrive at Jacob var ved at revne at stolthed da æsken og Osvald blev afleveret i børnehaven mandag? ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...