mandag den 15. september 2014

Wroom Wroom - en bilglad dreng - nu fire år gammel!

I dag er det fire år siden vores familie blev større og jeg gjorde mig berettet til mit blognavn.
Tænk at min lille dreng slet ikke er så lille mere!?!

Det sidste baby'ede over ham er forlængst væk! Han er en meget selvstændig dreng med masser af selvtillid. Lige siden han var spæd har han været en langsom vågner - det værste vi kunne gøre var at vække ham eller tage ham op inden han "kaldte". Den linie har forsat lige indtil nu, men storebror mente at når det er fødselsdag skal vi da synge for ham præcis som vi plejer at gøre når det er den store der fylder år.

Det gjorde vi så i morges - eller det vil sige FORSØGTE(!) - vi nåede lige at synge første linie inden et STOOOOOP!!! kom fra sengen. Storebror prøvede efterfølgende med "Jacob, det er din fødselsdag, der er gaver ude på bordet!" - det blev fulgt op af endnu et "STOOOOP", hvorefter vi skyndte os at forlade værelset og gå igang med morgenmaden. Heldigvis valgte fødselaren at gøre os selskab senere... ;o)

Måske han led af tømmermænd efter festen for børnehavevennerne. Kl. 12 blev køkkenalrummet nemlig invaderet af 14 3-4 årige venner fra børnehaven. Inden da var rummet forvandlet til en mekka for McQueen fans (moderen lod sig vist rive med alligevel).


Bordet var dækket med et sort stykke stof pyntet med strimler af hvide brevetiketter (så de udgjorde en vej). Jeg havde syet en løber af skakternet stof fra fjølner. Oven på den var pyntet med kejler fundet i Tigerbutikken og nogle af fødselarens "Cars"-biler. Over bordet hang papirklip jeg havde lavet til lejligheden blandet med hjemmelavede flagranker


Derudover var de traditionelle papirtallerkener i dagens anledning skiftet ud med "biler" fra købt her.Bilerne var fyldt op med hjemmelavet ketchup (opskrift fundet her), Nuggets (opskrift herfra), gnavegrønt og pasta - et menu der var populær - og nem at lave ;o)


At drikke til fik de vand - og når da det var McQueen-vand var der ikke en eneste efterspørgsel på saft, juice eller sodavand. Etiketterne til flaskerne fandt jeg her. Sådanne etiketter er altså altid et hit (lavede selv nogle til Mads' Super Mario fødselsdagen og Jake og Piraterne fødselsdag) - og når de endda findes direkte til at printe er det jo lige til ;o)Sugerør havde jeg i skabet købt med hjem fra grænsekioskens tilbudkurv engang i foråret - de fungerede til at starte med som "blomster" på bordet


Navneranken jeg tidligere har vist pyntede over døren til stuen


Da gæsterne kom spillede musikken fra Cars i højtalerne (det fandt vi på Wimp) - det spillede faktisk hele festen, men med 14 børn hvorad 10 var drenge hørte vi ikke meget til det ;o)


Den sidste halve time af festen havde vi indbudt forældre til kaffe og kage - selvfølgelig også med biltema


Bil chokolade fra Søstrene Grene, Trafiklys-kager "Den der du ved nok"-kage med chokoladeknapper i rød, gul og grøn, derudover gulerods muffins pyntet med lyserød glasur, bilkrymmel og billeder af karakterne fra filmen (fundet her og blot klippet ud og limet omkring en tandstik, nemmere bliver det ikke ;o))

Festen inkluderede også en skattejagt - eller det vil sige "Sjantens Rekrut-lejer" med forskellige opgaver - men den får I som indlæg for sig når jeg har fået skrevet posterne/opgaverne ind, så den er nem at kopiere.


Behøver jeg at sige at det var en glad dreng (som i øvrigt havde været iklædt McQueen t-shirten jeg tidligere har vist her) og nogle trætte forældre der gik i seng i går aftes? ;o)

Bil-temaet kørte ;o) videre til børnehaven i morges, hvor fødselaren delte småkager af rugbrød (ristet i ovn og udstukket med biludstikker fra Tigerbutikken). En hurtig, men populær løsning når der er sukkerfri fødselsdags politik i børnehaven ;o)Jacob drømmer allerede om næste fødselsdag - moderen glæder sig over at vi lige har knap tre måneder at lade op til det bliver Mads' tur ;o)

16 kommentarer:

 1. Tillykke. :-) ja sikke en skøn dag. Pudsigt at vi har født nøjagtig samme dag. :-)

  Sikke en fin oppyntning

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det synes jeg ;o).

   Tak - den var populær!

   Slet
 2. Du er så VILD, Pia!, men det ser mega fedt ud. Du må simpelthen være årets mor :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lena - men forventningerne fra drengene bliver større år for år (...og hvem kan man så takke for det ;o))

   Slet
 3. Tillykke med ham! Sikke en fødselsdag han har holdt for børnehaven :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med ham - sikke en fest i har holdt, så gennemført!

  SvarSlet
 5. Amen hvor er det dog gennemført! I love it;) Du må ha så mange point på mor kontoen efter den omgang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line - håber det, men forventningerne er desværre ved at være høje ved de "små" ;o)

   Slet
 6. Stort tillykke med Jacob :-) Du gør aldrig noget halvt - du er simpelthen SÅ sej!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - har det med at blive grebet af stemningen ;o))

   Slet
 7. Dét der - det er for fedt!!!!

  Seje mor!

  SvarSlet
 8. Det er jo en iver-sej fødselsdagsfest! Godt gået! :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...