onsdag den 17. september 2014

Så blev Jacobs værelse færdigt...

...sådan næsten da, de sidste småting mangler, så som ophængning af sengebord/skab og natlampe, men mon ikke det kommer en dag? ;o)

Det sidste vi har tilføjet værelset, er det fine fabel tapet designet af Ingela P. Arrhenius for www.photowall.dk (som jeg skrev om her)Vi endte som med at lave tapet pladen lidt mindre end først planlagt - men det betød at jeg kunne bruge lidt af afklippet som illustrationer i modsatte ende af værelset...


Synes det giver en rigtig god effekt.

Alt i alt er både mor og søn godt tilfredse med resultatet :o).

Selvom manden rystede på hovedet, da jeg var "kommet til" at købe nogle gamle omklædningsskabe på den blå avis, har han efterfølgende måtte indrømme at de var helt rigtige til værelset. Vi endte med at lave hylder af træ, der hviler på små vinkelbeslag sat fast med silikone.


Indimellem fungerer siden af og lågerne på skabene som opslagstavle (med magneter) - efter Jacob har fået skrivebord på værelset er der nemlig kommet godt gang i produktionen af tegninger ;o) 


Den væghængte reol (hvor ophæng er fra Harald Nyborg og selve hylder fra Jem & Fix) fungerer så fint. Jacob nyder at have overblikket over al hans legetøj - og da vi har valgt at hænge den på samme væg som døren er kigget fra køkken alrum ind på værelset stadig forholdsvis roligt for øjetFor ja, i min verden skal et børneværelse være et værelse med plads til leg og børnenes univers. Det er Jacobs - dog har lidt af baby-værelset fået lov at forblive på storedrenge værelset, bl.a. de søde dyr (som tidl. har være anvendt som skyldeskive!?! i et tivoli)


Duplokassen i hjørnet er også stadig at finde på værelset


- dens levedage er dog ved at være talte - det er som om storebrors Lego bliver mere og mere interessant


Over sengen hænger et gammel vej-skilt købt ved Butik Artefakt (via Instagram)


...og under det en lemonadekasse (reproduceret i gammel stil) som sættekasse med plads til biler og klodser, så man har favoritterne tæt påJacob bruger så meget tid på værelset nu! Er vi itvivl om hvor han er henne, er han næsten altid at finde sådan


Kan må få en bedre accept?

Ps. er du også vild med Jacobs nye tabetvæg, er det nok en god idé at kigge forbi bloggen igen på mandag ;o)
15 kommentarer:

 1. Det ser så godt ud! Kan godt forstå alle er glade :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det altså bare blevet skønt! Forstår godt at han er vild med det :-)
  Kram Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - synes også det er blevet rigtig hyggeligt ;o)

   Slet
 3. Sikke et fint værelse - og tusind tak for inspirationen. Min søn flytter fra lillesøster, når vores tilbygning står klar i november og jeg samler på gode idéer:)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare sejt. Jeg kan virkeligt godt lide grenen med dine klip.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - synes også den blev ret god. Desværre opfattede Jacob som om at han skulle finde endnu flere pinde, så nu har vi til et helt bål ;o))

   Slet
 5. Hvor er det fint- og selvfølgelig skal der være plads til deres ting- det er lidt svært andet i praksis ;-)
  Har du set http://dig-mig.blogspot.dk/2014/09/cra-wrapping.html hvor hun pakker biler ind både i fine opbevaringstasker og i indpakningspapir :-) Kh Ellen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Har godt set nogle på Pinterest, men vi er så heldige at have Matchbox fra da min mor var barn - de er perfekte til bilopbevaring :o)

   Slet
 6. Hold da op hvor er det blevet fint.
  Han har da fået sit eget lille drengeunivers, så sejt.. :o)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det fint ud :-) Ved godt, det er et ældre indlæg - men er på jagt efter samme hyldesystem. Jeg kan ikke se det på Harald Nyborgs hjemmeside - ved du hvad systemet hedder?

  Hej fra Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, de kalder det "Bella" søg evt på vægskinner ;-)

   Slet
 8. Hejsa. Jeg ved det er et ældre opslag, men håber du kan hjælpe.

  Vi vil gerne sætte sådant et skrivebord og hylder op på min datters værelse. Hun bliver 5 år til sommer, så planen er at vi kan flytte hylderne og bordplade højere op, i takt med at hun vokser. Vi er bare i tvivl om, hvorvidt sådanne vægskinner og hyldeknægte er stærke nok til at holde bordpladen i dagligdagen med masser af brug. Hvad har jeres erfaring været og hvor bredt/dybt er bordpladen/skrivebordet og hvor lange er beslagene under. Mvh. Christian

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...