torsdag den 1. maj 2014

Velkommen indenfor...(3)

Tredje indlæg med billederne fra Boligreportage kommer her.

De første fra vores køkken alrum


Bordet er fra ILVA og stå ubehandlet. Babushka-dukkerne med diktatorer i bogkasserne er nogle min morfar har gemt siden den kolde krig. De små badeænder har min mor hæklet til mig efter Frk. Garnglads DIY (kan desværre ikke linke til opskriften, da det ser ud til at bloggen er lukket nu) - de står der, så små pilfingre godt på pille ;o)


Hynderne på barstole er hjemmesyet (se evt. indlæg her)


Over kogepladen har vi Arttiles

Fra køkken alrum ud mod entre har jeg fået lavet en stor wallsticker til døren med teksten "Enter" og nederst står der "tain" med designletters.


Kasserne på væggen er bogkasser fra Trævarefabrikernes Udsalg, som vi har malet med hvid Flüggers interiør maling, så de tåler en våd klud. Bog-uret er fra Karlsson.


I bagsiden af hoveddøren har jeg fået lavet endnu en stor wallsticker med teksten "Exit" for at skabe en rødtråd til døren ind til køkkenalrum og vores gule knagerække fra Nomess

6 kommentarer:

 1. Fede billeder. Har lige fået bladet ind ad døren men ikke pakket det op endnu. Glæder mig til at læse alle de flotte ord de roser din bolig med.. Lækker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, billederne de bragte i Hendes Verden var dog ikke de bedste ;o)

   Slet
 2. Hvor bor I altså pænt! Det er jo noget helt andet end det vi har med stuk, forsats vinduer og gamle fyldningsdøre... Men er vild med din stil; så enkel og alligevel personlig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - nej, huset er kun små 8 år gammelt - og til/ombygget for ca. 1½ år siden ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...