onsdag den 14. maj 2014

Selvforkælelse...eller bare nemt?

I søndags fik jeg lov at bestemme menuen. Da vi kom for sent hjem til selv at lave mad, blev det til Sushi - eller det vil sige, Jacob valgte risengrød på minutris, vi andre herhjemme elsker Sushi! Mon ikke vi får ham omvendt en dag ;o))


Jeg har endnu ikke selv prøvet at lave det fra bunden, men er sikker på at det bliver et projekt snart - når lige jeg har fundet et sted at købe ingredienserne.

Soyaen er vi i hvert fald dækket ind med de næste mange gange, jeg har nemlig været heldig at få en pakke fra Kikkoman...


Søndag var jo mors dag. Ved godt at mange synes det er noget pjat, men jeg synes nu det er lidt hyggeligt - ikke så meget selv at blive begavet, nej mere at værdsætte min mor, svigermor og mormor - og give dem lidt ekstra opmærksomhed.

I år delte vi os, så Jacob og jeg kørte forbi drengenes Olde og deres mormor. Manden og Mads besøgte samtidig farmor.

Alle tre fik tulipaner i år fra pluk-selv-mark


Elsker det koncept - blomsterne er ikke så dyre som ved blomsterhandleren men bedst af alt så er de sprøde på den helt rigtige måde.

Faktisk lagde vi selv en del løg langs indkørslen i efteråret, så hver dag nyder jeg synet af et farverigt mix af tulipaner...men dem nænner jeg altså ikke at plukke af - men så er det jo godt at man kan købe sig til samme glæde andre steder... ;o)

Det er lidt sjovt jeg har det sådan med tulipanerne, for når stauderne kommer elsker jeg at hente blomster i egen have. Kan næsten ikke vente til de begynder. Indtil videre er det kun forglemmigej der blomstre, men så er det jo godt at have forældre med en have der er lidt foran ;o)4 kommentarer:

 1. Sushi er nemt og sjovt at lave selv :-).
  Det eneste der er besværligt, er at opdrive alle ingredienserne!

  Vi delte os også på mors dag.
  Asbjørn hyggede med ungerne, mens jeg fik lov at sove længe i Amsterdam og nyde dagen med lækker mad mv med mine veninder ♥.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænker også at jeg bare må forsøge mig frem - helt galt går der nok ikke ;o).

   Lyder som rigtig god morsdag - er slet ikke bare lidt misundelig ;o)

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig dag. Er vild med pluk-selv-konceptet....så slipper man for slatne tulipaner fra Netto;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er genialt - slår de slatne tulipaner med flere km!! ;o). Kh. Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...