onsdag den 27. november 2013

Klar til tiden...

Er det kun mig, der synes december kommer alt, alt for tidligt i år?

Vi fejre fødselsdag som start på december-måned og har gjort det i snart 7 år.

I starten havde jeg en holdning om at vente med julepyntning til efter fødselsdagsfejring - men midtpunktet ELSKER jo jul lige så højt som han elsker at have fødselsdag, så derfor er vi de sidste par år begyndt lidt før...

I år er pakkekalenderen også på plads i god tid. Netop pga. fødselsdagen (der som oftest fejres af 3-4 gange) har vi fravalgt kalendergaver og i stedet valgt adventpakker. 

Indholdet er ikke prangende, men et par små legokasser købt på tilbud, lidt legetøj og nogle gode højtlæsningsbøger til "god nat"-historien. Den weekend BÅDE mor og far har været til julefrokost er indholdet meget praktisk en DVD-film ;o).

Sidste år fik drengene pakkerne i deres sokker, men dem har jeg tænkt mig at "gemme" til rosiner, småkager og breve fra nissen i år.

Derfor har jeg omdannet magasinholderen til adventpakke-ophæng.  
Gaverne er pakket ind råvidt-papir, så det giver et roligt udtryk - også når pakkerne løbende forsvinder...


Den nederste del af kalenderen, altså det under hjerteranken, er Jacobs. Han har fået mintfarvet silkebånd (fra Søstrene Grene) og en lille stjerne i kobberkarton om sine pakker.


Mads' er derimod med sejlgarn og stor stjerne. Begge "modeller" er pyntet med maskingtape fra Søstrene grene.

Behøver jeg at sige at jeg har to drenge der glæder sig rigtig meget til søndag? ;o)

14 kommentarer:

 1. Hvor er de fine pakkerne - nærmest et kunstværk at se på. Forstår godt drengene:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - faktisk troede de, at det var snyde pakker - så der er ikke den store interesse endnu...men mon ikke det kommer efter søndag ;o)

   Slet
 2. Sikke nogle smukke gaver. Indholdet er næsten underordnet - det er forventningens glæde der er skøn :-)

  SvarSlet
 3. Wauw, Pia! Det ser super godt ud. Lige min stil :) Og selvfølgelig glæder drengene sig, det gør mine børn også, selv om deres gaver ikke er kommet op endnu :)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lena - ja, julen herhjemme er ofte hvid, natur og en varm julerød - det blev så lige kobber på kalenderen, da den jo hænger ved siden af den røde skænk. Knus Pia

   Slet
 4. Hvor ser det bare smukt ud. Kh Maria

  SvarSlet
 5. Sikke en smart måde at integrere pakkekalenderen på. Vi har lagt alle 48 gaver under juletræet (som allerede er oppe) og børnene glæder sig også helt vildt. Jeg troede faktisk ikke de ville kunne lade gaverne være, men det går usandsynligt godt...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den var lidt oplagt når "stativet" allerede sad på væggen. Vi skal holde børnefødselsdag i midten af december, så gider ikke at skulle flytte en masse inden de kommer ;o) Kh. Pia

   Slet
 6. Fin og enkel løsning:-) Her hænger farmorens hjemmebroderede og MEGET farverige kalender ophæng i køkkenet… Hmmm… :-/ Men pakkerne kommer ikke på endnu, for så tror jeg de er pakket op inden vi når 1.december ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg har også en broderet pakkekalender fra starten af 80'erne - den hænger jeg troligt op ved siden af min seng hvert år...men der er ingen, der endnu har fanget den hentydning herhjemme ;o)

   Herhjemme er pakkerne nødt til at komme op nu, da weekenden står på fødselsdagsfejring for svigerfamilien lørdag og min familie søndag...

   Slet
 7. Hvor er de dog bare fint sat op - er sikker på de nok skal vække glæde :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - mon ikke, det plejer alt der "lugter" lidt af legetøj i hvert fald at gøre ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...