lørdag den 16. november 2013

Jeg er bagud...

både med at få vist frem hvad jeg har fået lavet af kreative projekter og sådan generelt.

Over en længere periode (desværre kan vi efterhånden skrive år!) har vi gået til forskellige undersøgelser med drengene. Særligt Mads' øre, Jacobs mave og øjne har kostet en del tid. Jeg synes efterhånden vi har taget vores andel - nu må det altså snart være andres tur! :o(

Nå, nu ikke mere brok - bare en forklaring på, hvorfor det måske ikke er de mest inspirerende indlæg, der kommer fra min side pt. Vi kører lidt på rutinen og prøver at holde os ovenvande...

Apropos rutine - så har fik Jacob i går endnu et sæt:


Blusen er syet i det lækreste jersey fra Lillestoff med bager-print - jeg var nemlig så heldig at vinde en meter af det, da Bloome i sidste uge have en Give Away på instagram (som faktisk allerede har gang i en ny, denne gang undertøj til børn).

Hvor heldig kan man være?


Udover det fine jersey har jeg brugt en stribet rib til både ærme rib på blusen og talje og benrib på bukserne. Bukserne er i en grå babyfløjl i lidt kraftigere kvalitet (desværre er dette det sidste stykke)

Modellen har (uheldigvis) fundet sit særlige smil frem igen:

 
...og ja - det er plaster og skrammer han har i (hele) hovedet - man er vel (børnehave)dreng! ;o)

4 kommentarer:

 1. Den er godt nok blevet god... Jeg kunne ikk selv beslutte mig hvad jeg skulle vælge hvis jeg nu var den heldige... Så godt det blev dig som ikk havde det samme besvær... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg kunne næsten ikke vælge andet - når nu Give Awayen blev udtrukket den 11.11 (bagerens fødselsdag) ;o)

   Slet
 2. Årh, hvor er han dog sød! Det lyder som om, I har været og er igennem en hel del. Jeg håber, at I snart bliver frie for læger. Det er altså ikke de sjoveste mennesker at hænge ud med. Og viiiildt lkækkert sæt du har fået lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ej, det er lidt opslidende i længden :o(. Mange tak ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...