fredag den 19. juli 2013

Stakkels nummer to...

Eller det vil sige, som storesøster har jeg nu altid ment at to'eren har haft det alt(!) for nemt, da jeg jo ligesom havde banet vejen ;o).

Men på ét punkt er to'erne nu alligevel nogle stakler - i hvert fald når det kommer til barnets bog herhjemme.

Mads er veldokumenteret i en fin fotobog, med både stamtræ og små historier. Han er nu selv så stor at han kan sidde og kigge i den alene - og han nyder det!

Hver gang får jeg lidt dårlig samvittighed, for sådan en har Jacob nemlig ikke - eller det vil sige HAVDE :o).

Jeg har nemlig fået lov at anmelde en fotobog fra www.onlinefotoservice.dk - tusind tak!


Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet. Mads' bog er sort lærredsindbundet og kvadratisk - præcis som den fotobog jeg lavede til vores bryllup samme år (og som du i øvrigt også kan vælge på hjemmesiden).

Jacobs er derimod mere let i udtrykket, som vist også er mere min stil nu ;o)

Det software, der understøtter produkterne åbner mulighed for at vælge en særlig form på billederne. Den funktion har jeg brugt på forsiden til "J-et". Derudover er der også kommet et hav af nye clipart og baggrunde man kan downloade og bruge. Fx. vimplerne og "tapen" jeg har brugt nederst.


Det er også muligt at ændre billeders udtryk, til fx. sort/hvid og skrive ovenpå.

Har du behov for andre effekter end dem, du finder på hjemmesiden kan jeg anbefale www.picmonkey.com


Det er nemt at ændre på billedopsætningen - der findes der skabeloner du kan bruge eller du kan opbygge selv. Billederne kan "ligge" på lag eller med luft omkring.


Jacob har allerede godkendt bogen - de første billeder mener han dog er af kusinen. Men der er altså også sket en hel del med den lille herre de sidste 2 snart 3 år!


Men bedst af alt - til september kan jeg holde 3 års fødselsdag for Jacob uden at have dårlig samvittighed over den manglende gave igen i år...og gave kom da også "kun" knap 2 år senere end Mads'

Hatten af for min svigermor, der lavede konfirmationsmapper (billeder fra de første 13 år) til alle hendes fire drenge. Min kære mand er vist ret heldig af en nummer 4 af være ;o).

Har du også projekter, du har liggende med et stik af dårlig samvittighed?

9 kommentarer:

 1. Så flot, Pia. Ja herhjemme er det både nr. 2 og 3 som lider på det punkt, for du fik da godt nok lige pillet ved min dårlige samvittighed... ;)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld, Lena ;o) Mon ikke du kommer efter det ;o)

   Slet
 2. Ser godt ud! Ja det er et ømt punkt hos mig også. Søn nr. 1 er vel dokumenteret, men nr. to er ikke!! Har købt en bog da jeg ventede nr.2, har skrevet navn i og sat ét enkelt foto. Nu er han snart 3år og den er stadig kun med navn. Pineligt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder jo ligesom min historie - heldigvis er mine drenge ret forskellige af både udseende og sind, så jeg fik ikke blandet billeder eller historier sammen ;o)

   Slet
 3. Jeg har også en Barnets Bog til Bodil der halter, men jeg er fuldt bekendt med Cewe fotobøger. Jeg laver nemlig mine daglige fotobøger ved hjælp af deres program. Fedt du fik lov at teste dem. Dt er god kvalitet. Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske det bare er en to-ers lod ;o). Ja, det var jeg glad for :o)

   Slet
 4. Puhh, vi har ikke fået lavet til nogen af dem selvom vi har snakket meget om det. Jacobs bog ser flot ud! Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også meget nemmere, Bodil. Til gengæld har du haft bloggen siden de to førstes fødsel - har du ikke? Så er den jo lige der ;o). Knus Pia

   Slet
 5. Åh ja den dårlige samvittighed.. Emil fylder snart 2 år, og jeg har stadig planer om at lave en fotobog om hans første år. Jeg er ingen vegne kommet med den endnu. Men nu er jeg gået på ferie i 3 uger, så håber håber håber jeg kan få den lavet der. Din ser rigtig fin ud. Skal helt sikkert tjekke den side mere ud :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...