søndag den 21. juli 2013

Fut, fut, fut nu kommer toget...

Sikke et skønt sommervejr vi kan nyde i disse dage - er så glad for at det lige ramte vores ferie, når vi igen i år bliver hjemme i Danmark.

Første uges ferie er allerede billigt til salg. Vi tilbragte hele ugen Grenaa på camping, så selvom vejret var fantastisk i går, måtte jeg altså lige have en date med symaskinen.


Det kom der et par knickers og en langærmet t-shirt med raglan ærmer ud af (begge dele Ottobre mønster, dog tilrettet lidt).

Bukserne er syet i babyfløjl med kraftig bomuldsstof på lommer og knæ, derudover rim i liv og ben.

Derudover tilsat lidt orange detaljer, bl.a. pipingbånd og pyntesting.


Jeg mangler lige at klippe de sidste tråde. Da sættet var færdigt blev jeg dog noget itvivl mht. blusen - tror den bliver for rodet til de bukser - helt ensfarvet tror jeg passer jersey printet bedre, så jeg er allerede i gang med en ny t-shirt til bukserne (så er det jo godt at lageret stadig rummer en del stoffer) ;o)

4 kommentarer:

 1. Sikke et fint sæt! Jeg synes faktisk godt det kan kombineres uden at blive for rodet, fordi farverne orange og petroleum går igen på bukser og trøje.
  Hvilket nr. er det fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er knickers er fra det ottobre sommer 3/2013 (det nummer har også en t-shirt med raglan ærmer, bare korte) - den langørnet t-shirt er fra höst 4/2012

   Slet
 2. et rapt sæt, det kan sagtens gå sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tror også det vinder lidt når det kommer på ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...