torsdag den 2. maj 2013

En rigtig drengebluse...(og hue)

Noget af det første jersey jeg købte, efter jeg havde anskaffet mig en overlocker, blev i sidste weekend til (endnu) en ny bluse til Jacob.

Selvom det efter kun er 2 måneder siden de første bluser blev lavet til ham er de allerede for små!?! Den dreng vokser med raket-fart...hvad ender det ikke med?

Derfor gør det heldigvis ikke så meget at hans mor stadig er ret vild med at sy i jersey. :o)


Blusen er en str. 4/5 år (til min dreng, der først fylder 3 i midten af september!!) og syet efter Ottobre mønster (nr. 4/2012). Jeg har dog lagt lidt til i længden og i riblængden.


Blusen er syet i en mørkebrun jersey med print, der i den grad falder i drengens smag.

Ved ærmerne har jeg pyntet en rest pipingbånd.

Modellen er godt tilfreds med blusen og ville gerne fotograferes...værre var det den dag, jeg forsøgte at fange ham med hans nye helikopter hue (syet af rester - efter denne DIY, dog lidt andre mål) - hvor hånden var på vej op foran ansigtet...


Heldigvis er der da sket lidt med hans model-look siden de første "model" billeder ;o)

15 kommentarer:

 1. Den er super fed. Skøn detalje med piping båndet ved ærmerne, det bemærkede jeg straks.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, synes også det giver lidt ekstra til blusen ;o)

   Slet
 2. Det er en super sej drenge bliuse. Skønne farver.
  Anja.

  SvarSlet
 3. Den er rigtig fed - er vild med brun og turkis sammen. Han ser altså rigtig fræk ud:-)
  k.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Han ER fræk - rigtig lillebror, der tror charme er vejen frem. Tak ;o)

   Slet
 4. Sikke nogle fine ting du får lavet. Jeg er helt vild med blusen. Nogen gange er det jo ikke helt skidt at de vokser så hurtigt, så kan man jo blive ved med at få lov til at sy lidt nyt.
  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Nej, det må vel også være undskyldningen for at det er ok at handle mere stof ;o)

   Slet
 5. Sikken en fed bluse! Jeg har netop syet min første bluse i Jersey med raglanærme ærmer, og jeg ville gerne have lavet finessen med pippingbåndet som du har gjort.Men jeg var bare bange for at det ville irritere barnet, hvis det er en alm. Bomuldspipping? Hvad Har du brugt som pippingbåndet i din jerseybluse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne er syet med alm. bomundspiping fra Stof & stil - derfor pyntesting ved piping, så bagsiden ikke er i vejen. Er det mindre størrelser vil jeg fjerne snoren i samlingen ved armhulen.

   En super god, hurtig, flot og nem løsning er at folde et stykke rib på langs presse let med strygejernet og bruge det som piping. Det gælder blot om at klippe præcis, så bliver det virkelig godt ;o)

   Slet
  2. Mange tak for svaret! Jeg vil straks prøve det af :-)

   Slet
 6. Rigtig fin bluse, og fedt print. Og god ide at give den noget ekstra længde - det er det smarte ved at sy det selv, at man kan lægge et "voksetillæg" ind de rigtige steder.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...