mandag den 6. maj 2013

Heldige Jacob...

...er I dag puttet af mormor og sover nu i sit nye retro sengetøj fra Nordisk Tekstil, som vi har været heldige at vinde på Christinas dejlige blog: carlaogkrudtuglen.blogspot.com.

Kunne ikke finde ud af om det skulle være et brunt eller grønt sæt - men det kunne Jacob og hans far!
Det skulle være grønt!


Og det passer rigtig fint på værelset ;o)


Da jeg tog billedet blev jeg mindet om hvor mange kreative bloggere der findes: tæppet har Line syet, vimplerne er hæklet af Mette og den søde dråbe pude er syet af Bodil (og faktisk er traktoren hæklet efter en Bloggers opskrift af min mor) ;o).

Rigtig god aften - jeg skal have taget billeder af endnu en kreativ bloggers værk, som jeg har fået mulighed for at udlodde i en Give Away...

6 kommentarer:

 1. nøj et lækkert sengesæt!! Det har jeg ikke set før. Sikke mange fine ting, der er i værelset, og sjovt at så mange bloggere har sat deres fingeraftryk på dit hjem. Hyggeligt!!
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fint det print - kan næsten bedre lige denne reproduktion end elefanterne. Det passer i hvert fald perfekt til værelset ;o).

   Tak, ja det er lidt sjovt at det alligevel har påvirket hans værelse så meget ;o)

   Slet
 2. Tak for link og de søde ord, Pia! Hvor er det bare et skønt værelse og ikke mindst nyt sengesæt, heldige Jacob :-) Lyder spændende med give awayen! Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme - er stadig rigtig glad for den ;o) ...og jeres besøg i sommers ;o)

   Slet
 3. Ih hvor det klæder hans seng;-) Det passer helt ærligt rigtig godt til værelset, som jeg synes er virkelig hyggeligt - dejligt med alt det kreative - det gør det meget personligt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Ih hvor er du heldig:-)
  Hi hi, kan se Anker og Jacob har samme seng og sengerand, de har god smag de to var?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...