søndag den 2. september 2012

Nederdel efter "eget" mønster (og endnu engang lidt neon)

For efterhånden længe siden tilbragte jeg dagen i selskab med skønne bloggere. Den dag fik jeg hjælp af søde Lis til at forsøge mig med en nederdel der minder om en af mine "pins" via Pinterest (denne).

Langt om længe er jeg i mål med første forsøg (hvorfor formår jeg altid at sætte mig selv sidst i prioriteringen?):


Billederne er noget mørke i det (vi er jo også officielt kommet til efterår nu), men det var altså her til aften jeg havde tid til at blogge ;o).

"Bunden" er babyfløjl (mørk jade fra Stof og Stil). Lommerne af en rest købt ved Malika-rosa.dk og piping neon pink fra bettyp.dk

Desværre har jeg været lidt for gavmild med sømrum og bue ved linning, så der er ikke helt som planlagt. Men nu ved jeg da, hvordan jeg laver skjult lynlås og prikker et mønster af, mon ikke jeg kaster mig ud i endnu et forsøg engang...?

I morgen kalder en ny uge. En uge der starter med hyggeligt besøg efter job efterfulgt af mor/barn gymnastik.

Det må også være Jacob og min tur til at bevæge os i morgen, i dag har vi nemlig (sammen med Mads) været heppekor for farmand, der deltog i Marsellisborg løbet.
Han fik en rigtig flot tid, mon det skyldes klapsalverne ved start...


...eller hans træning til det foranstående marathon? ;o)

På vej hjem lokkede jeg familien med et smut forbi Stof og Stil - manglede lidt til det næste projekt jeg så småt er gået igang med...

Har du også haft en god weekend?

...og tusind tak for den flotte modtagelse af min Give Away og ikke mindst de søde ord ;o)

- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommentarer:

 1. Hvor er den fin din nye nederdel. Det fine stof fra Malika og Rosa har jeg også liggende - jeg har lige klippet et par bukser til Carla:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er lige lidt små fejl ved denne, så må forsøge mig igen ;o). Ja, det er nogle gode farver det print! Glæder mig til at se bukserne, Christina.

   Slet
 2. Syntes den klæder dig meget flot! flot stykke arbejde - er helt tosset med det Neon, har endnu ikke fået købt mig noget...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Julie - du må ha' lidt neon hjem ;o)

   Slet
 3. Wauw Pia!!! Hvis jeg skal medbringe frotté til træf så tager du lige denne lækre sag plus mønster med :)
  Du er så sej og den er da lige dig :) Du havde også nederdel og lange støvler på første gang vi mødtes i Kolding :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, når bukserne ofte ikke er lange nok bli'r man automatisk nederdele-pige - og det bed sko har aldrig været mig - er til sandaler eller støvler ;o). Må se om jeg får lavet en jeg er helt tilfreds med inden.

   Slet
 4. Den nederdel kunne jeg godt tænke mig at se i virkeligheden! Ser altså bare super skøn ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Bodil. Har lige sendt dig en mail retur ;o)

   Slet
 5. Den er virkelig smart. Og det neon pipingbånd er bare nice :-) (venter selv på en pakke fra BettyP - forhåbentlig i dag kommer den).

  SvarSlet
 6. Tak, Christina. Det er nemlig det det er...må også snart ha' nye forsyninger. Det orange er opbrugt og er slet ikke færdig med det til drengenes tøj endnu kan jeg mærke ;o). Glæder mig til at se dit neon.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...