onsdag den 5. september 2012

Når man kæmper en ulig kamp...

Sådan har jeg det indimellem hvad angår drengenes tøj - de vokser begge som ukrudt! :o).

Jacob er efterhånden i str. 98/104 og endnu ikke fyldt 2(!) og Mads på 5 har taget endnu et hop og i str. 140(!)...havde det så bare betydet, at jeg kunne lægge en masse fra Mads til side til Jacob havde det ikke været så skidt endda.
Men nej, Mads har efter sommerferien fået hul på 2 par cowboybukser, et sæt regnbukser (klarede i øvrigt også et par inden sommerferien) og et par knickers!!!

Da Mads i weekenden skal på ferie ved farmor og farfar, har jeg haft travlt ved symaskinen her til aften:


Bukserne er syet i mintgrønt babyfløjl med lommer i marineblåt stjernestof. Ved lommerne lys jadegrøn piping bånd.

Har lidt fortrudt størrelsen på lommerne, men så er det jo godt, at de ikke holder så længe herhjemme ;o)

Forresten afslører svaleranken på billederne, at vi har fået en ny butik her i byen - Søstrene Grene - kan allerede mærke at det bliver et dyrt bekendtskab...sjovt som en billig butik kan være det... :o)

- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommentarer:

 1. Jeg havde et par gamle læder-look-alike-bukser som var blevet for store, dem fik jeg min mor til at klippe i stykker og vupti fik Victor læder-lapper på ALLE sine jeans (vi snakker 9 par) Den dreng leger konstant på knæene :)
  Jeg synes dine bukser er fede Pia, kan lommer overhovedet blive for store?? Tænk på alt det han kan samle i dem :)
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé, men synes nu hans huller er for store til lapper - de går på tværs af hele benet. Sjovt nok ved han aldrig hvordan han har fået hullerne ;o). Men sådan er det nok med drenge...
   Faktisk var de ikke så slemme da han fik dem på i morges - men frygter allerede alt det han kan gemme i lommerne ;o)

   Slet
 2. Der er vel i bund og grund ikke noget at sige til, at du har store drenge. Du stikker jo selv ret højt i vejret :-)
  Jeg er nok lidt enig med dig i det med lommernes størrelse men bortset fra det synes jeg, at bukserne er blevet rigtig fine :-)
  Jeg har heldigvis ikke nogen Søstrene Grene lige i nærheden. Det plejer nemlig også at koste alt for mange penge, når jeg en sjælden gang kommer forbi deres butik..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nok "min skyld" ;o). Men en marineblå ensfarvet bluse går det heldigvis lige. Nej, sådan en butik er altså ikke billig ;o)

   Slet
 3. Åh de er godt nok store! kender odt det med at de vokser ud af tøjet inden man får set sig om....og så står man tilbage kun med et par, der ikke stumper. Men med 2 piger i huset, så bliver de smidt i en kjole, omend lidt lårkort. Men det tip kan du jo ikke bruge. Huller på knæene har vi ikke så mange af, men mon ikke det kommer med Louis også. Jeg ved vist endnu ikke helt hvad det er, at være drengemor også, for Louis er stille og rolig endnu, dog vanvittig med tog.
  De er fede dine bukser. Det er jo sjovt at vove sig ud i noget nyt også mht lommer.
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare roligt, Viola - det skal nok komme! ;o). Ja små er de i hvert fald ikke.
   Det er Mads selv der har bestemt farver m.m. - men praktisk er den mintgrønne nok ikke. ;o)

   Slet
 4. Hold da op nogle lange drenge du har. Min søn på 5 er i en str. 116, og han er ikke mindre end de andre drenge i børnehave:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er de! Mads svarer jo til en 9-årig - håber snart han stopper, allerede nu er han jo meget større end vennerne :o(. Men sådan er det jo, når begge forældre er høje...Så kan det næsten ikke være anderledes ;o)

   Slet
 5. Tænker på hvor meget sand der mon kan komme ned i de lommer??? Hmmm, meget tror jeg ;o)
  Super fine bukser, synes ikke lommerne er for store. Tror ikke de vil egne sig til Frederik, han prøver hver dag at slæbe børnehavens sandkasse med hjem i hans lommer, Hihi...
  Og hvorfor er det at når man synes børnene ikke mangler noget, så går der et splitsekund og så har de taget en ordentlig voksetur... Og hvorfor skal de gøre det samtidig ;o)
  :o) Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. MEGET - men mon ikke de er så dybe at de ikke automatisk bliver tømt på vej ind i vaskemaskinen. Synes konstant vi har sand på bryggersgulvet ;o)

   Ja, lige præcis - synes nu aldrig jeg har prøvet at nå dertil hvor de ikke mangler noget - jo det skulle da lige være deres legetøj ;o)

   Slet
 6. De er så cool de bukser. Jeg skal også snart i gang med din DIY på dem. Det glæder jeg mig til at prøve.
  Feeedttt med Søstrene Grene i byen, verdens fedeste butik ever. Ha ha ha..... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det glæder jeg mig til at se, Christina. Den er i hvert fald dyr (for mig), heldigvis kommer jeg ikke automatisk forbi, så jeg skal vælge at ville fristes ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...