fredag den 21. september 2012

Do år (=to år)

...var lige præcis hvad Jacob blev sidste uge!

Synes han tager nogle spring og er slet ikke min lille baby mere. Faktisk er svaret når vi spørg: "er Jacob sød?", "nej...STOR!" - er nu ikke helt enig med ham i det første, men det sidste kan vi godt blive enige om! Noget lægen da også var enige med os i til to års undersøgelsen "mht. Vægt er han lige over snit - mht. højde er ham MEGET over snit!".

Selvom jeg (oftest) nyder hans selvstændighed og blomstrende personlighed, synes jeg altså også tiden indimellem går liiiiiiidt for hurtigt.

Men vi havde heldigvis en skøn fødselsdagsweekend med mange dejlige gæster - og gaver. Min mor havde bl.a. haft gang i hæklenålen og havde lavet Jacobs nye store kærlighed:


Traktoren er fundet lige her - men anhængeren har hun selv tilføjet. Den har bagsmæk (eller hvad det nu hedder), der kan åbnes. Anhængeren sidder fast med velcro.

I dag måtte den med ud i barnevognen til middagsluren - behøver jeg at sige at hun har en stor stjerne, hende mormor - eller som Jacob siger "MIN mormor"!

Som jeg tidligere har nævnt havde jeg idé om en temafødselsdag med jungle, zoo eller cirkustema. Trods ændrede planer pga. sygdom og indlægges lykkes det alligevel at få skabt lidt cirkus stemning...


- Vandmelon"is" til vuggestuen (idé set flere steder på Pinterest)
- Mads' gave til Jacob, Ingela Arrhenius melamin tallerkner (købt lige her)
- Forsøg på løve- og klovnelagkage (med Jacob venligt fyld - et lag ned revet æbler, makroner og kagecreme, et lag med banan, hakket chokolade og kagecreme, på siden flødeskum)
- Jacob pakker olde og oldefars gave op (Puky løbecykel, kiwigrøn - STORT hit)
- Fødselsdagsbord med festens midtpunkt.
- Olde og Jacob

Denne weekend byder på ren afslapning, så mon ikke cyklen skal luftes igen - håber på bedre vejr end dag...

God weekend! ;o)

8 kommentarer:

 1. Tillykke med ham!
  Sikke en lækker traktor, tror dine drenge har en rigtig god mormor. Hvis man spøger min Carl har hun ihvertfald forstået iden med traktor, der SKAL være vogn på!
  Forsat god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, hende har de/vi været heldige med. Og ja, den med anhænger har hun også fanget - og heldigvis tænkt på at den skulle være let at til- og frakoble (det er jo en stor del af legen). Også god weekend til jer!

   Slet
 2. Tillykke med ham :-) Jeg kan kun give dig ret i, at tiden går hurtigt. Vi skal ikke have flere, så det behøver ikke at gå så stærkt med den sidste :-)
  Flot flot fødselsdagsbord!!
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja ikke. Har det præcis som dig - tror nemlig heller ikke Jacob skal være storebror. Kh. Pia

   Slet
 3. Stort tillykke med ham:-) Og hold da op, kan godt forstå at hun er en stjerne hende mormor:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er hende mormor sej. Min Elias fylder 2 år i morgen, men jeg er helt sikker på at mormor ikke har noget hjemmelavet med :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt hun kan og vil når jeg ikke selv har tålmodighed og evner til at lære det ;o).

   Tillykke med Elias i morgen - det er så hyggeligt med 2 års fødselsdage, den første fødselsdag hvor det går op for dem, at det rent faktisk er DERES fest :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...