fredag den 10. juni 2016

Sidste sommerfest

I dag skal vi til allersidste sommerfest - det er altså liiiiidt vildt, at vi efter sommerferien kun har skolebørn!?

Hvert år er der kagesalg - traditionen tro bidrager vi med kage hertil. I år bliver det til klovnekager (idé herfra)

For 14 dage siden havde vi også kage med i børnehaven - der var der nemlig "ugleovernatning" for de børn, der skal i skole (og deres forældre).

Jacob ville gerne at det blev lige sådan som Mads - så det betød endnu en overnatning i børnehaven til mor og endnu en produktion af uglekager (magen til dem, vi lavede for 3 år siden)Jacob var så stolt af kagerne - så det var besværet værd :-)

Til sommerfesten i eftermiddag/aften er der amerikansk lotteri, hvor lokale virksomheder og butikker og forældre donerer præmier.

Overskuddet går til at gøre lidt ekstra for børnene enten som oplevelser eller legetøj. I år har jeg (efter opfordring) fået lavet lidt til lotteriet:

T-shirt med prinsesse Sofia motiv
 
Flagranke

Lego "billede" lavet på en gammel hylde med legoklodser og superglue
 
Endnu en flagranke

...og til sidste endnu en T-shirt.
 
Håber gaverne skaber glæde der hvor de ender og kan være med til at bidrage til at fremtidige børn i institutionen også får en god vuggestue/børnehave tid :-)
 

4 kommentarer:

 1. Sikke fine kager - og hold da op nogle præmier du har produceret, hvem der mon bare vandt en af dem!?
  Hvor mon vaskebjørnestoffet er fra?
  Kh
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - stoffet er købt ved Stofdepotet

   Slet
 2. Hold da op, at du nu kun har skolebørn, det er alligevel utroligt. Min nummer to skal også i skole efter sommerferien, og startede i SFO 1. april. Jeg har tænkt mange gange i den forbindelse - hold da op hvor er det godt at jeg fik en tre´er. så det ikke er helt slut med børnehave livet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Må indrømme at jeg også ser lidt frem til at der ikke får så lang tid med aflevering og hentning - snart kan de klare det selv ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...