fredag den 3. juni 2016

Min farveskala...

Har du favoritfarver - dem, der har fulgt med længe ved vist godt at jeg har! ;o).

Jeg har et eller andet med blålige farver - særligt petroleum og mint... De farver har efterhånden fulgt mig længe. Ifbm. indretning af vores hjem er det praktisk at favoritfarverne ikke ændre sig hvert år.

Som et sommerferie projekt har jeg startet op på et lappe-tæppe i retstrik. Ikke overraskende har jeg valgt turkis, petroleum og mint.


Ps. kagen på billedet kan klart anbefales, hvis du lige som mig er heldig at have rabarber i haven, opskriften har jeg fundet lige her ;o)


Ikke overraskende tror jeg tæppet vil passe rigtig fint ind til de øvrige farver i stuen ;o)


Firkanterne er strikket i Søstrene Grene bomuldgarn - jeg har slået 50 masker op til en firkant.

Det gode ved projektet er, at jeg altid kan opgive undervejs og så bruge lapperne som karklude, hvis tålmodigheden slipper op inden jeg er i mål ;o)

2 kommentarer:

  1. :0) det ser virkelig fint ud! jeg har ikke så meget tålmodighed at strikke, men jeg kan godt lide tingene af uld; fakstisk kan jeg også godt lide denne farvekombination, jeg elsker turkis; men jeg kan også godt lide orange/rød :0) det bliver spændende hvordan din tæppe ser ud, når den er helt færdig - jeg håber ikke det bliver til nogen karkluder! :0) :0) kh Ulrike

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har allerede et hakket (tunesisk hækling) tæppe i samme farver i uld i stuen - men tænker dette af bomuld er mere praktisk med drengene ;o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...