lørdag den 13. februar 2016

Små rum - mange funktioner

Selvom vi byggede om- og til for en 3 år siden har det allerede vist sig at de rum vi tilbyggede godt kunne have været større - men er det ikke altid sådan?

Vores behov har ændret sig en del siden - bl.a. er der "flyttet" et løbebånd ind og der skal være mulighed for at kunne cykeltræne på en "hometrainer". Jeg vil meget nødig have de ting i hverken krearum, stue eller soveværelse - så vi har måtte tænke kreativt!

9 kvm er i gang med at blive indrettet og udbyttet til mindste cm.!

Vores depotrum indeholder nu vores tøj, vasketøj (beskidt og det vi endnu ikke har fået lagt sammen og på plads...ja, ja man er vel travl børnefamilie ;o)), løbebånd og mulighed for at træne cykling hjemme.

Den ene ende af rummet er helt færdig - og ser sådan ud:


Tænk at det ligefrem kan være et rart rum at besøge nu! Men bedst af alt - vasketøjet er gemt ad vejen (i geniale skab fra IKEA)

Anden del af de 9 kvm. viser jeg frem når de sidste hylder er hængt op efter vinterferien.

Lidt sjovt at se et helt sort/hvid rum i vores (ellers farverige) hjem - men små rum med mange funktioner kræver at der ikke sker så meget med farverne. Godt jeg vi har farver de steder vi opholder os mest ;o)

4 kommentarer:

 1. Sådan! dejligt at få udnyttet det lille rum, med de mange funktioner.

  SvarSlet
 2. Fine skabe.
  Vi bor på 181 kvm. og vi har ikke plads nok... Hvis vi havde haft 281 kvm. havde vi sikkert haft samme problem ;o)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er jo som skabt dertil. Tror også det ville være et problem uanset hvor meget plads vi end have haft...Måske det også skyldes vores omfang/antal af hobbies? ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...