tirsdag den 23. februar 2016

MGP

M, G og P er ikke bare bogstaver herhjemme - i hvert fald ikke hvis de står i den rækkefølge, så er det nemlig lig med børnefest!

I år havde Mads fået lov at invitere gæster til aftenen - han ville allerhelst bare dele aftenen med bedste veninden. Heldigvis kunne hun komme - endda allerede lige over middag, så hun kunne hjælpe med forberedelserne.

Der blev klippet pynt og gjort klar med "print selv" fra DRs hjemmeside.


Jeg havde bagt kager som blev pyntet i bedste MGP-stil.


Menuen havde Mads bestemt, så det blev Pitabrød med fyld. Udover kagerne fik de gnavegrønt og saltstænger med dip til selve showet.

Jacob havde fået lov at se hele showet i år (en skam de ikke allerede begynder kl. 19). Om det var sukkeret eller det faktum at han gjorde alt for at holde sig vågen ved jeg ikke...men drengen sad ikke stille under hele MGP. Han dansede og dansede. Manden og jeg så flere gange på hinanden - og trak på smilebåndet.

Jacob har en skyhøj selvtillid, så når de to store "glemte" at se på ham dansede han i bedste "fame" stil lige foran fjernsynet - til sidst kun iført underbukser og undertrøje (de giver varmen at sanse i 2 timer!).

Vi stemte herhjemme. Min og Mads' favorit vandt ikke, men det gjorde hans veninden og mandens. Jacob vandt (selvfølgelig) også - for han stemte på dem alle sammen - så er man jo også helgarderet ;o).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...