tirsdag den 17. november 2015

Minecraft...

Minecraft hitter ved både den store og den lille hjemme hos os. Det er vildt så meget det spil fylder!

Så snart de får lov at tilbringe tid ved computeren er det spillet, der spilles - men det fylder også når der ikke er skærmtid.

Den mindste Jacob leger det faktisk også i børnehaven!?! Derhjemme leger de det også med Lego og kreatid er også præget af det, som jeg tidligere har vist her. Vi fandt også nogle simple perlemønstre her, som vagte stor glæde!

Derfor kom det heller ikke som en overraskelse at temaet for Mads' fødselsdag skulle være Minecraft.


Indbydelserne er sendt, så nu er forberedelserne i gang med masser af inspiration fra Pinterest (se evt. hvad jeg har samlet om fødselsdage her)


Forrige weekend var Mads på Minecraft-workshop på det lokale bibliotek - der fik han bl.a. scannet sig selv med en 3D-scanner, så nu er han en statue i spillet. Det giver altså point ved lillebror - og har forøget interessen for spillet ;o)


Til fødselsdagen får han et nyt penalhus - selvfølgelig med inspiration fra Minecraft. Lillebror har godkendt - mon ikke også den store gør det så? ;o).

2 kommentarer:

 1. Hej. Min datter fandt minecraft penalhuset her på nettet og er vild med det. Må jeg spørge hvor du har købt stoffet? Mvh Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mie.

   Det er købt ved spoonflower: http://www.spoonflower.com/fabric/3963074-green-pixel-fabric-by-lightningandlace

   Selve ansigtet er klippet og strøget på i strygestof fra Stof og stil:
   https://www.stofogstil.dk/hobby/strygestof/strygestof-25x30cm-sort-1-ark

   Mvh. Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...