torsdag den 19. november 2015

Årets dekorationer...

Mandag var lig med kreaaften - og denne gang stod den på juledekorationer.

For at sætter lidt skub i julestemningen havde jeg købt klementiner, klejner, pebernødder og havregrynskugler - og Liv kom med en Bridge blanding...godt hjulpet på vej af "Most Wanted Christimas" og duften af gran lykkes det faktisk ;o).


Jeg fik lavet en del dekorationer - så nu kan december bare komme an!

...altså lige bort set fra at der endnu ikke er købt en eneste adventgave, julegave...eller endnu værre fødselsdagsgave til drengen, der fylde år 1. december!?! Mon ikke jeg når det - det plejer jeg jo ;o)

Juledekorationerne ligner til forveksling dem fra sidste år (her og her - men hvad er der også galt med traditioner? ;o). Må nok sande at jeg er til det traditionelle - gerne med inspiration fra skovbunden...

Dekorationerne står nu klar i vores skur og venter på at "få lov" at komme ind i varmen :o)


Har du også planer om at lave dekorationer ala dem jeg har lavet finder du en DIY/vejledning lige her

6 kommentarer:

 1. Så flotte! Her har jeg i denne uge gået fra ingen kaldender planer til at beslutte mig for 24 sokkegaver × 2 og faktisk mangler jeg kun 4 ting i alt for at være i mål - så jo, du når det helt sikkert også ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op - jeg (eller Hr. Nissen) har kun styr på de første to - men det løser sig nok hen ad vejen, det plejer det ;o)

   Slet
 2. Det ser rigtig godt ud. Jeg har lige været inde og kigge på din vejledning, som jeg godt kunne få brug for. Jeg er ikke startet på advents-dekorationerne endnu, har ikke engang købt lysene. Jeg skal vist igang... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, håber det lykkes at få lavet nogle klar ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...