lørdag den 21. november 2015

At være superhelt...

Jacob er stadig vild med hele superhelte-universet - også mere end Mads nogensinde har været!

Jacob ved rigtig meget om hele universet og de forskellige heltes superkræfter - og han er ved at have alle favoritternes udklædning og våben.

Derfor var det da også oplagt at han skulle have udstyr med, da vi skulle fotograferes! :o)

Vi er så heldige at en af mine forældres bedste venner har kastet sin interesse på fotografering, så vi have små to timer i fotostudie med ham i starten af november. Selvfølgelig fik Jacob lov at tage sit udstyr med ;o).

Superhelte billederne blev faktisk blandt de bedste. Jacob (med en selvtillid der rækker helt til månen) har da også bestilt et par af billederne som plakat til værelset. Den dreng har virkelig en misundelsesværdig selvtillid! Storebror havde et beskedent ønske om et alm. billede til sin opslagstavle, men intet mindre end en plakater er godt nok til Jacob...fantastisk! ;o)

...en superhelt i den kaliber fortjener da også et superhelte-penalhus. Så det har han nu ;o)Mon ikke min superhelt også skal have lidt julegaver fra samme univers - er i hvert fald så småt gået i gang med lidt nyt til værelset...håber min idé virker i praksis :o)

9 kommentarer:

 1. Det sidste billede er totalt sejt! Sådan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er ikke noget at sige til at han ønsker sig det som plakat ;o)))

   Slet
 2. Mega gode superhelte billeder og ikke mindst trøje.
  Er spændt på at se, hvad du finder på til hans værelse, men hvis det kommer fra dine hænder, så tegner det godt. Det jeg ikke et sekund i til om.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine billeder af din dreng. Herhjemme er min dreng også ved at få øjnene op for hele det der superhelte univers.
  Kh
  Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det univers skal alle små drenge vist igennem - troede jeg var forberedt denne gang - men Jacob nøjes ikke bare med spiderman, superman og batman som storebror ;o)

   Slet
 4. Hvor er han sej. Har selv en 5 årig der har opdaget captain America og co:-) hvor har du penalhus stoffet fra? Eller kan man bestille et penalhus hos dig til adventsgave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stoffet er købt i Engand - tror desværre jeg fik det sidste Ivanka, vil gerne sende dig stof til et penalhus? ;o). At sy et kan jeg nok ikke nå før til tredje advent eller juleaften ;o)

   Slet
 5. Hej Pia, hvor er det bare et flot penalhus. Har selv to drenge, der erhelt pjattede med Avengers, så de ville elske sådan et penalhus. Jeg har forgæves forsøgt at finde stoffet - men det er udsolgt på alle de sider, jeg har søgt på. Er det noget man evt kan købe af dig, og i så fald hvor meget koster det?
  Bedste hilsner
  Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...