mandag den 31. august 2015

Helte og heltinder

Den 28. august var det 3 år siden jeg blev faster for første gang, eller "Fatter Pia" som fredagens fødselsdagsbarn kalder mig ;o).

Sidst jeg hentede hende i vuggestue fortalte hun mig meget præcis om den kage hun skulle have til sin fødselsdag: en chokoladekage med gult glasur og "Jake og Piraterne" på.

Så præcis et ønske fortjener at blive opfyldt! Så med til fødselsdagen havde vi chokolade cupcakes med "Jake og Piraterne"! Derudover havde jeg lavedet lidt papirklip med heltene til værelset - Jacob havde leveret pinden til ophæng.Generelt hitter "Disney Junior" ved fødselsdagsbarnet og sammen med piraterne er "Doctor McStuffins" de klare favoritter - så en bluse (med stof fra www.stofdepotet.dk) blev det også til (sammen med en købt lægetaske).


Tror gaverne blev godkendt - jeg fik i hvert fald lov at sidde det meste af aftenen med en nu 3 årig pige på skødet. Hun havde inden da undersøgt både sine fætre og sovedyr ;o)

Næste børnefødselsdag i familien Jacobs...tænk at min "lille" dreng snart bliver 5år !?! Vi er allerede igang med forberedelserne, så mon ikke I får set mere derfra snart...

8 kommentarer:

 1. Det kan da ikke andet end at falde i god jord...:-) Dejlige gaverne der udspringer af betænksomhed fra dig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - elsker at give hjemmelavede gaver - så dejligt når de bliver godt modtaget ;o)

   Slet
 2. Sikke dejlige gaver, hvem der dog bare blev 3 år :)
  Vi skal også snart til at planlægge fødselsdag for "min baby". Men når man bliver 12 år, så er temafødselsdagene ikke så højt på listen :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - vi skal til tema 40 års fødselsdag i weekenden - så det er slet ikke for sent endnu, Linette ;o))

   Slet
 3. Sikke nogle skønne ting du fik lavet.. jeg forstår godt at de blev godkendt

  SvarSlet
 4. Hvor er den bluse flot - den ville Carla også elske. Hvordan har du lavet den fine oplægningssøm? Er det med en helt almindelig symaskine?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Har vist fået købt rigeligt stof, så hvis du tror det vi skabe glæde ved Carla vil jeg gerne sende noget af det til dig hvis du sender mig din adresse ;o).
   Ja, det er bare overlocker-søm på min alm. symaskine jeg har brugt ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...