lørdag den 18. juli 2015

Ikke alting lykkes...

Inden sommerferien begyndte hentede jeg nogle vaser fra keramik - jeg havde store forventninger til. Desværre var begitning og glasur ikke gode venner - så i stedet for mint/turkis foroven (som var planen) endte de ret 70'er agtige...


 Øv - men størrelserne (lavede tre forskellige) var tilgengæld lige som de skulle være...godt værkstedet åbner igen til august ;o)

På vej til og fra keramik (og arbejde) nyder jeg ofte de skønneste udsigt - elsker at bo ved Silkeborg.


Der er altså noget særligt over skov og vand sammen ;o)


6 kommentarer:

 1. Synes den er mægtig fin, og sikke skønne billeder :-) vi har meget kig på Silkeborg , men kunne rigtig godt bruge lidt råd til at vælge det rette område/skole.... Hvis du skulle have tid at give lidt fif vil jeg meget gerne sende dig en mail :-)
  Kh nanna, stjernepus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var nu lidt skuffende at se dem når forventningerne var helt anderledes ;-).

   Du må meget gerne sende en mail med spørgsmål. Er født og opvokset i Silkeborg - og af arbejdet som bankrådgiver i 13 år på tre forskellige lokationer i byen :-).
   Min mail er: pia_skytte(a)hotmail.com

   Kh. Pia

   Slet
 2. Hvor ser der bare skønt ud! Jeg skal på ferie i Silkeborg i næste uge, så hvis du har fif og gode ideer til aktiviteter med to drenge, modtager jeg gerne :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg bestemt - Aqua er et must alene legepladsen (med vand - så husk skiftetøj) er et hit. Der er også kommet ny legeplads ved Himmelbjerget, så hvis der skal gratis underholdning til er den oplagt. Regner det er biblioteket også en mulighed - eller gi' den gas palads (mener de sælger billetter med rabat til Ørne show og Labyrintia som også kan være et besøg værd). Skal I selv lave mad kan I evt. køre til Skovgård og handle kød (mener det er fra ons.-lør. gårdbutikken har åbent) der er mulighed for at besøge staldene når butikken er åben. Er vejret til det, kan en badetur i Almindsø også anbefales (det er der billederne er fra) en tur i skoven omkring er også et hit herhjemme - masser af bakker at løbe op og ned af ;-). Håber I får en god tur hertil :-) Skal I ud at spise er Kings Buffet et godt sted at spise med børn - is fra Okkels på Nygade eller en is på havnen er også hyggelig feriestemning ;-)

   Slet
  2. Tak :o) jeg har straks printet dit svar, så jeg har dine forslag med mig :) kh Pia

   Slet
 3. Ærgerligt med vasen hvis forventningen var noget andet - men jeg synes den rigtig flot!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...