fredag den 5. december 2014

Hvad giver man til en dreng, der fylder 8 år?

Herhjemme er favoritterne Lego Chima og iPad - men med en fødselsdag tæt på juleaften bliver det en smule ensformigt.

Derfor kom det som sendt fra himlen, da jeg blev kontaktet med henblik på test af legetøj fra wildtoys.dk. Det var jo lige, det jeg søgte. Legetøj, som er til "store" drenge og som samtidig opfordrer til aktiv udeleg! Idéen bag Wildtoys er at sælge legetøj far også gider at lege med - og som kreablogger faldt valget selvfølgelig på "byg selv"-raketten (så gider mor nemlig også at lege med).
Vi gav den til Mads i fødselsdagsgave i mandags


Kan godt lide at oplevelsen får flere dimensioner ved selv at have en aktiv rolle i byggeprocessen.

I torsdags da vi havde veninden med hjem fra skole blev den bygget (mangler lige det sidste, men det synes Mads at far skulle være med til også).Desværre var samlevejledningen ikke på dansk, men så var jeg heldig at få lov til at hjælpe lidt, der hvor billederne ikke var nok.


Nu glæder vi os bare til en vindstille formiddag, for så skal raketten affyres. Så kryds fingre for at vi får sådan en i næste weekend!

Tror vi bliver nødt til at lave vores helt egen markering af opsendelsen - der er allerede flere af Mads' venner, der gerne vil se hvordan det ser ud og foregår (efter at have set denne video på YouTube) - og mon ikke også det gælder deres fædre ;o)

Har du styr på de julegaver, du skal have købt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...