torsdag den 6. november 2014

Eftermiddage...

Den 1. september startede jeg i nyt job - allerede nu føler jeg mig hjemme og nyder at gå på arbejde hver dag. Jeg nyder også at have eftermiddagene fri, så jeg også kan gøre noget for og med drengene i hverdagene.

I mandags havde vi min mor på besøg til kaffe - hun blev udsat for Halloween tema. 


Ulækre fingre (bagt af mørdej og pyntet med smuttede mandler og jordbærsyltetøj) og gulerods cupcakes med orange og grøn glasur


Forrige mandag var også hyggelig. Der havde jeg taget Jacob og hans ven med på biblioteket til bamse-hospitalAmbulancen var dog kaldt på (rigtig) arbejde og derfor forsinket en times tid. 

Det ville drengene ikke vente på, men jeg tror faktisk også oplevelsen med bamsehospitalet var stor nok i sig selv.

Det er helt rart at møde sygeplejersker uden at det er forbundet med rigtig sygdom.

Har du mulighed for at komme til lignende arrangement kan jeg kun anbefale det - det er altså guld værd at børn er trygge ved sygeplejersker (og læger), hvis de en dag selv skal træde i bamsens sted.

Jacob gik meget op i det. Jeg stod på sidelinjen og smilede af hans fantasi og historier...hans bamser lever et begivenhedsrigt liv fandt jeg ud af ;o)  

8 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt for dig at have eftermiddagene fri. Det gad jeg også godt! Deltids jobs hænger bare ikke på træerne. Det er sjovt med de fingre. Jeg synes de er så ulækre, og kan faktisk godt blive lidt halvskidt af at se på dem... men de smager sikkert godt. De er i hvert fald godt og autentisk lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også skønt at det har kunne lade gøre :o). Manden havde også meget svært ved at smage på dem - men de hittede ved drengene, så tænker de skal laves igen næste år...

   Slet
 2. Dejligt at du er faldet til og ikke mindst skønt at have tid med børnene. Det er godt givet ud. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det tror jeg også. Særligt for Mads, der går i 1. klasse er det dejligt at kunne læse og regne inden man bliver alt for træt

   Slet
 3. Dejlige billeder. Og tillykke med dit job. Fedt, at du har fundet noget, hvor du føler dig så meget hjemme og samtidig her tid til børnene. Win-win.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det glæder jeg mig også over. Det var lidt vildt at sige op efter 13 år i samme virksomhed - er så glad for at det var det rigtige jeg gjorde i sommers ;o)

   Slet
 4. Ejj, det er da gået mit hoved forbi - hvad er det for et nyt job du er startet i? Deltidsarbejde er altså skønt mens børnene er små. Lyder virkelig dejligt - og sikke nogle (u)lækre kager I har haft gang i ;-)
  Rigtig god weekend, søde Pia.
  Kram Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, var heldig at få muligheden for at stoppe inden sommerferien og så holde to måneders sommerferie inden jeg begyndte i nyt job. Det er stadig kontorarbejde, men har forladt finanssektoren. Har ikke fortrudt et minut, så det skulle jeg jo have gjort for længe siden ;o). Knus Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...