mandag den 12. november 2012

Yo ho ho ho...en god dag!

Mødte en time før, for at gå en time før i dag - havde nemlig en meget vigtig date!

Jeg havde lavet en aftale med Mads om at vi to skulle hygge uden Jacob. Noget Mads i den grad havde glædet sig til (næsten så meget at moderen fik liiiidt dårlig samvittighed over at vi ikke gør det oftere).

Da jeg parkerede bilen foran børnehaven stod han allerede ved lågen - og jeg blev mødt af den største krammer!

Da vi kom hjem blev der klip-klistret til den store guldmedalje i tre timer (det er altså lang tid for en dreng at sidde stille!), men det var i den et hit. Er itvivl om hvem af os der nød det mest ;o).

Da drengene var lagt her til aften var jeg heller ikke i tvivl - vasketøj fik lov til at være vasketøj. I stedet fik jeg lavet en fødselsdagsgave til Mads.


Strømpen har jeg haft i tankerne siden jeg så det fine broderi ved Julie.

Håber den bliver et hit ved min store dreng.

Jeg har syet strømper med inspiration herfra


18 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet en fed julesok!!! Meget cool :)

  Alene-tid med ens mor (eller far) er bare sagen. Herhjemme kalder vi det "Mikkel-mor tid" eller "tøsetid" og ligesom du beskriver, ved jeg ikke hvem, der nyder det mest ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - håber Mads er enig ;o).

   Må altså også huske at blive bedre til det.

   Slet
 2. Ej det lyder hyggeligt, kan godt forstå sådan en lille purk gerne vil hygge og klippe klistre med mor :-) ej den er flot! Det er en rigtig sej piratos julemand :-) tak for inspirationen og håber I får en dejlig uge.

  SvarSlet
 3. Yo ho ho hoooo :0) Det er vist historiens sejeste julesok ;0) Hvor er den blevet go ;0) Ja 3 timer er længe for en dreng at sidde stille, lyder som en hyggelig dag og endnu engang tak for juletræerne ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tror det ender med at lillebror skal have en lignende - nu du var sød at sende to ;o).
   Det er glad for at høre - for jeg er også rigtig glad for dit arbejde! :o)

   Slet
 4. Sikke en sej julesok, den bliver da et hit.

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det hyggeligt. Og meget flot strømpe du har lavet. Den skal nok falde i god jord hos Mads :-)
  Du kan lige få min pige på fem til oplæring i at sidde stille. En time er nok, så hvis du lige gider undervise hende i det. Hvordan mon hun kommer til at klare skolen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det håber jeg - han er meget vild med Jake og Piraterne og har "bestilt" piratfødselsdag, så mon ikke den gør ;o).

   Ved ikke hvad der lige gjorde at han gad mandag - normalt gider han ikke særlig længe - så frygter også lidt hans skolestart ;o)

   Slet
 6. Årh hvor fedt Pia!! Det er altså vare så hyggeligt, når de er ved at være så store de gider "leg" i længere tid ned os.

  Sej julestrømpe, mon ikke den vækker stor glæde på fødselsdagen :-) knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, synes nu bare der er lidt længe imellem - men håber det lykkes næste onsdag (har dog ikke fået en "ok" mail retur endnu).

   Tak - håber han bliver glad ;o)

   Knus Pia

   Slet
 7. Hej Pia.
  Jeg vil blot lige fortælle, at jeg er super glad for pakken fra julepakkeleg, og jeg har skam ikke glemt dig. Der har bare været meget på studiet, så har haft meget at se til, men jeg sender en pakke til dig inden så længe. Håber det er okay?

  Mvh Helena.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena. . Det er jeg glad for at høre. Helt ok, ingen stres - der findes intet bedre end at have noget til gode ;o)

   Slet
 8. Skøn med skøn på julesok! Og jeg bliver helt varm indeni ved tanken om jeres alenetid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det var altså en af de bedre eftermiddage - dem man skal huske på når han er rigtig snart-6år-på-tværs (som i dag!) ;o)

   Slet
 9. Sådanne dage er guld værd;) Rigtig fin julesok, den kan da kun blive et hit hos din søn.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...