torsdag den 29. november 2012

Når tiden flyver afsted...

...og jeg halser efter så godt jeg kan! Sådan er status herhjemme og på jobbet pt. Halsen driller og helbredet ved store og små har været bedre...

Tror alle vi balancerer på grænsen til en omgang influenza. Der er booket tid (igen, igen) ved ørelægen, da jeg er overbevist om at Mads har fanget endnu en mellemørebetændelse :o(

Alligevel er det lykkes at klemme nogle kreaprojekter ind. Faktisk er det noget jeg vægter meget højt når det går stærkt på arbejde. Jeg sover nemlig MEGET bedre når tankerne kredser om kreaprojekter fremfor obligation- og aktiekurser, renter, skattereform, pension, budgetter osv. inden sengetid.

Derfor er det bl.a. blevet til en julestrømpe syet af juledug, som jeg håber vil falde i god jord når den når modtageren:


Derudover har jeg lavet en masse papirklip som ranker, lidt ler (sammen med Mads) og cupcakes til kollegerne:


Kagerne er bagt udfra denne opskrift, dog i en julet version, hvor jeg har tilsæt lidt stødt nelliker, ingefær m.m....hvilket bestemt ikke gjorde dem dårligere! For at få frostingen til at "stå" fint, har jeg tilsat 500 gram flormelis fremfor 250 gram.

Jeg har også været heldig at få første pakke retur i pakkelegen - og hvilken pakke!!! Tusind tak Helena


Den Bjørn er SÅ flot og skal helt sikkert i glas og ramme. Det fine julehjerte er hængt op, som noget af det eneste julepynt herhjemme. Kan næsten ikke vente til håndværkerne MEGET(!) snart forlader huset, så jeg kan komme rigtigt igang.

Ved denne tid, plejer jeg allerede at have godt gang i julepyntningen, men det må vente lidt endnu...

18 kommentarer:

 1. Ååååh Pia, jeg halter også bagefter og aner ikke hvad jeg skulle gøre uden Instagram til at dokumentere at jeg rent faktisk stadig eksisterer!
  Julen kom også atter bag på mig i år, og jeg magter ikke at pynte op i et beskidt hjem :( Så mutti måtte igang med gulvspand og svaber i går, omg hvor hang der meget edderkoppespind der oppe under lodtet hvor julepynten skulle hænge ned fra *ha ha* Men nu har nisserne indtaget vores hjem og det er ski da hyggeligt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemli lige det...og foruden alm. støv kæmper vi jo med byggestøv og håndværkersko! Så det når jeg desværre ikke inden Mads' fødselsdag på lørdag - men bedre sent end aldrig. Selvom jeg glæder mig SÅ meget til at komme igang - Der er jo ingen "faste pladser" i år ;o)

   Slet
 2. Hvor er jeg glad for, at du kunne bruge de fine ting Pia. Håber du kommer ovenpå og når alle dine ting inden jul:-)

  Og endnu engang tusind tak for at være med i julepakkelegen, det var rigtig hyggeligt.

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg i hvert fald! Er også glad for at uglen ramte plet ved dig - tænkte på dig da jeg km forbi den, både pga. motiv og farve ;o). Imponerende at du havde lavet så mange ting selv ;o)

   Slet
 3. Jeg har det fuldstændig som dig, når verden går stærkt og der er rigtig mange ting at holde styr på af aftaler, opgaver og sygdom, er det SÅ vigtigt at slappe af med at kreere noget kreationer. Det giver ekstra energi.
  Det er en rigtig skøn blog du har og jeg vil fluks melde mig som fast læser. Du er velkommen til at slå et smut omkring min blog: kahrkreation.blogspot.dk
  Ha en god dag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså dejligt afstressede - har bare så svært ved at stoppe når jeg først kommer i gang - og så bliver det ofte alt for sent jeg kommer i seng :o/

   Tak - jeg kigger forbi ;o)

   Slet
 4. Svar
  1. Og det siger du, Bettina!?! Men tak ;o)

   Slet
 5. Beundre sig for alligevel altid at nå så meget!

  SvarSlet
 6. Wow - du har da nået meget! Tror altså også jeg vil vove mig ud i en julestrømpe. På søndag skal der julehygges i familien og der skal jeg lige kopiere noget af dit papirklip:-) God bedring til jer alle.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må du - det er et dejlig enkelt projekt, der kan klares på en aften ;o).

   Håber du viser lidt frem på bloggen?

   Tak - det er desværre gået den forkerte vej i dag :o(

   Slet
 7. Pia for hulan, du er da overskudsmoaren over dem alle! -og det smitter :) Tror jeg skal prøve din taktik med at prioritere krea tid når det stresser på arbejdet. Jeg sover også altid bedst efter en krea dag/aften (eller i hvert fald når jeg har fået det hen, som jeg havde det i tankerne) :)

  Rigtig god bedring til jer alle herfra! Håber I slipper med en blid omgang.

  Smil herfra

  PS: Hyggelig kommentar ved min give away, helt ok med kun at kysse på manden din og vente med et til drengene kommer hjem ;)
  Glæder mig SÅ meget til at se jeres nye hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød Pia. Må indrømme at der bag ved kameraet indimellem er kaos... ;o).

   Ja, det virker i hvert fald for mig!

   Tak - det gør jeg også...kan næsten ikke vente til vi bliver HELT færdige!

   Kh. Pia

   Ps. Tror håndværkerne priser sig lykkelige for at slippe for et kys - det havde med garanti sendt dem direkte hjem i seng...der burde jeg ha' ligget i dag, i hvert fald med alle de lommetørklæder jeg har smidt i skraldespanden i dag :o(

   Slet
 8. Søde Pia, hvor er det fedt at du alligevel prioriterer det kreative - tror det er en god taktik :-) Det kan også få mig helt ned i gear - og giver mere energi - så det er bare med at holde fast i det. Håber Mads - og i andre - hurtigt bliver friske igen. Her hostes der i kor :( Skønne ting du/I har fået lavet - og du har fået i pakken.
  Rigtig god weekend!
  Knus Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, synes i hvert fald det virker mht. nattesøvnen og det er også svære at guffe sukker når hænderne er i brug (modsat sofa-stilling) = win-win ;o).

   Tak - også god weekend til jer!

   Knus

   Slet
 9. TUSIND, TUSIND tak Pia for betænksomhed og hjertevarme! Hvor blev jeg bare glad og overrasket, da jeg så, hvad der lå i postkassen. Håber at du får en dejlig jul, og tak igen.

  Kram Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Lene, så virkede den efter hensigten ;o). Tak - og i lige måde!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...