onsdag den 7. november 2012

Fest forberedelse...

Helt i jule-selvsving er jeg dog endnu ikke gået...sammen med min bror og svigerinde har jeg været ved at lave barnedåbsforberedelser.

Jeg var nemlig så heldig at blive faster til den sødeste lille pige i august - og meget skal hun have et navn. Har tidligere vist cirkelrankerne jeg har haft gang i her - men her får I lige et glimt af pynten so far:


Cirkelrankerne har fået selskab af en vimpel (lavet efter denne DIY). Billedet af elefanten er endnu ikke helt færdigt, men tanken er det skal fungere som gæstebog på selve dagen.

Da en del af gæsterne er under "skrivealderen" blev jeg inspireret af denne idé via Pinterest.

Fingeraftrykkene tør jeg dog ikke bede gæsterne sætte direkte på lærredet - kan lige forestille mig hvilken kamp det ville blive at få Jacob til at nøjes med ét aftryk!! I stedet skal aftrykket sættes på en rund cirkel (som dem jeg har lavet sneflokke af) og så efterfølgende limes på som balloner.

Håber det bliver rigtig godt, så dåbsbarnet og forældrene kan have glæde af det mange år frem.

Jeg ville ønske at jeg havde set den idé inden drengenes dåb og vores bryllup...det kunne ha' været en fin og personlig billedserie at have hængende.

Jeg mangler lige de sidste detaljer ved billedet og at klippe tråd af på vimplerne, så er "mit" bidrag til pyntet ved at være på plads :o).

Forude venter projekt "kage", som svigerinden og jeg sammen vil forsøge os ud i. Ingen af os har erfaring med sådan noget, så mon ikke det ender med en simpel udgave? ;o).

10 kommentarer:

 1. Det er en rigtig fin ide med fingertryk fra gæster. Gid jeg havde en svigerinde som dig, eller bare en svigerinde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne da egentlig ha' været rigtig hyggeligt ;o)

   Slet
 2. Hvor er det bare en god idé med de fingeraftryk! Hm - jeg må jo finde en anledning hvor jeg kan bruge den:-) Du har virkelig haft travlt med pynten, men det ser ud til at blive rigtig godt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du får ret ;o). Ja, synes det var en rigtig god idé!

   Slet
 3. Den ide tror jeg da lige at vi snupper til lille C's dåb :-)
  Dejligt med ideer fra andre bloggere!
  Kh fra Julie Maria
  www.klokkinder.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, gør endelig det - jeg har jo selv været på "rov" rundt omkring ;o)

   Slet
 4. Du må simpelthen være den sejeste faster ever! :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det fint ud!, sikke et flot arbejde!,

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Viola - håber det bliver et fint lokale ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...