fredag den 20. juli 2012

Nye bukser til Jacob...

Vejret er desværre ikke rigtig til sommertøj - så det er ikke det vi mangler - i stedet er der i dag kommet endnu et par bukser igennem maskinen til Jacob.


Mælkedrengestrib fra Stof & Stil tilsat orange neon detaljer fra BettyP.

Modellen var ikke så samarbejdsvillig til "fittingen", men når de får lov at sidde som de skal er pasformen heldigvis rigtig fin ;o)


Mads har også fået givet gaven til Troels - den fine far kop (resten kom på mystisk vis også med hjem).


Den blev heldigvis godkendt, ja han er faktisk rigtig glad for den!

Var lidt i tvivl - vi har nemlig "arvet" et fint Liebe "WC-ophæng", der IKKE behager manden! (så hvem ved måske ender det som Give Away, synes det er synd, at det bare ligger...)

Rigtig god aften!
- Posted using BlogPress from my iPhone

14 kommentarer:

 1. Wow de er fine, de bukser!
  Du er altså en bukse haj - og en haj til alt muligt andet også!
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød, Pernille ;o) Også god weekend til jer!

   Slet
 2. Hvor er de flotte!! Ja vi kan vist godt blive enige om, at sommertøj er der nok af - dog kniber det med sommeren. Fornuftigt at dig at sy lange bukser! Det kan man ALTID bruge :-) Flotte kopper!Kan godt forstå han blev glad, selvom man aldrig rigtig ved med de mænd.
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Viola. Ja, desværre svigter sommeren lige præcis det år jeg har ferie i fire uger i træk OG planlagt ferie i Danmark pga. om-/tilbygning(!). Men så er det tilgengæld lykkes mig at overtale manden til bilferie sydpå næste år. Han har ellers tidligere afvist alt der ligner camping - men har måtte sande at vi er blevet rigtig familien Danmark/børnefamilie ;o) Kh. Pia

   Slet
 3. Det er nogle virkelig flotte bukser. Kender godt til det med at noget kommer med hjem på mærkeligste vis- har endda engang været nødt til at liste ting med ind fra bagagerummet lidt ad gangen..... Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Heidi. Ja - dette ophæng havde jeg endda FÅET men øv :o(. Knus Pia

   Slet
 4. Altså du er da snart uddannet i bukse syning. Endnu et fedt par.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rene overspringshandlinger - har Jersey og mønster til at ligge til t-shirts, men tager stadig tilløb. Er lidt "heldig" at begge drenge vokser med raketfart, så de aldrig når at få for mange bukser ;o). Tak, Lise.

   Slet
 5. Super super fede bukser. Det kan være at jeg må betale mig fra bukserne i stedet. Jeg kan slet ikke finde tiden til at være kreativ for tiden. Nu står den heldigvis på ferie i 3 uger, hvor jeg håber det kan lykkes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, håber du får lidt alene/kreatid i ferien - ellers må du jo sige til , Rie ;o). God weekend og ikke mindst ferie - håber den starter ud med masser af sommer, så jeg kan få lov at afslutte min med bare lidt solskin ;o). Kh. Pia

   Slet
 6. Altså hvor du KAN, Pia! Fede bukser! Er vild med neondetaljen til striberne! Håber også på lidt sommersol over Skandinavien snart :) Knus

  SvarSlet
 7. Tak bodil, det er jeg også ;o). Enig - nu må det snart komme! God weekend, Knus Pia

  SvarSlet
 8. Fed orange detalje!!!! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...