søndag den 1. juli 2012

Køkkendrømme...

Så er ferien begyndt for drengene og mig - fire uger venter forude ;o).

Fire timer efter ferien var begyndt sad jeg med Jacob ved vagtlægen (igen, igen). Desværre var mellemørebetændelsen fra sidst (14 dage siden) der igen :o(. Ikke den start jeg havde ønsket!

I går var han rigtig skidt og ville kun sidde ved sin mor, men sidst på aftenen kvikkede han op, så både mor og dreng fik heldigvis en (tiltrængt!) rolig nat.

Håber vi har haft vores andel af feriesygdom nu!

Ferieplaner har vi ikke mange af - vi flytter nemlig hjem i næste weekend (hvis alt går vel). Så er første etape (ombygningen) færdig. Sidste del (tilbygningen) gør os heldigvis ikke hjemløse (og begynder først i uge 32).

Årh, hvor glæder vi os - alle sammen!!!

Når vi flytter hjem i vores hus igen er vores køkken flyttet. Det betyder at kogeplader fremover er placeret op ad en væg (og ikke som før, frit).
Jeg er derfor begyndt at overveje hvad vi skal have sat op for at beskytte væggen bagved - indtil videre er jeg ret lun på en stor lavasten fra "made a mano", måske i dette design:


Men synes det er svært - har du andre gode idéer? (gerne andet end de traditionelle af stål eller glas).

God søndag ;o)

- Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

 1. Puha, rigtig træls med sygdom, men håber I har fået det godt på afstand nu :-) det er da noget af et projekt i har gang i, lyder dejligt I kan flytte hjem igen, til mere ombygning! De er så smukke, jeg elsker de lavesten, det er ren luksus. Har du set man kan få trekantede fliser nu? Rigtig dejlig søndag til jer,

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - meget! Ja, glæder mig til vi er færdige.

   Har haft et godt øje til de lavasten længe - så arbejder hårdt på at få manden med på idéen. Men det kræver nok en tur til showroom i Kbh., så vi rigtig kan se udvalget. Nej, havde faktisk ikke set at man kan få trekantede - det må jeg hellere kigge nærmere på. Tak - og i lige måde ;o)

   Slet
 2. Oooh ja, jeg er også vild med made a manos lavasten.
  Sygdom i ferien.. jeps! Jeg havde fire fridage i sidste uge - to af dagene havde børnene feber og kastede op efter 5 års vaccinen.
  Havde en fridag i denne uge - dagen før bliver min datter stukket af en hveps under foden.
  Nu har jeg snart rigtig sommerferie og krydser fingre for at fridag=syge børn er overstået for i år!
  God bedring til ham, og held og lykke med tilbygningen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også I slipper for mere sygdom - det passer altså bare ikke sammen med ferie!

   Ja - de lavasten...suk! Lykkes det ikke at overtale manden til en stor SKAL vi i hvert fald have en af de små ;o)

   Slet
 3. Kan godt forstå, at I glæder jer til at flytte hjem igen, må være ret stressende ikke at bo i sit "rigtige" hjem. Jeg er helt vild med lavastenen, men et andet forslag fra mig af, lyder på mosaiksten. Jeg har igennem tiden selv lavet en del ting med mosaik, som du kan se på min blog. Tror det ville blive nydeligt med mosaik bag et komfur, og man kan vælge et hav af farver og mønstre.
  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver dejligt ;o). Tak for forslaget - desværre er manden ikke lige til det...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...