søndag den 29. juli 2012

Det var den ferie...

I morgen står den på arbejde igen - tror ellers godt jeg kunne vænne mig til at gå hjemme... ;o)

I dag har haft svigerfamilien til brunch. Vi fejrede manden, der fylder år i næste uge...


Vores nye køkken alrum bestod testen.

Så nu glæder jeg mig bare til at komme rigtig på plads...
Eftermiddagen har stået på afslapning og biblioteksbesøg efterfulgt af hygge med de bøger og dvd'er der røg med hjem.
Håber også, at du har haft en god søndag? ;o)

- Posted using BlogPress from my iPhone

14 kommentarer:

 1. Hvor sjovt, lige sådanne kager lavede jeg da vi holdt fødselsdag, også med frosting :-) og lækker brunch, mums...

  Vi har haft en rolig søndag, ikke lavet alverden udover at få pakket lidt ud. I aften skal vi vist bare slappe af, jeg vil nyde de sidste dage, inden barsel slutter tirsdag og den virkelige verden begynder onsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, har du også taget billeder af dem? Havde faktisk en idé om at lave ol-kager men tiden løb fra mig og luftfugtigheden for høj til at jeg gad stå med fondant ;o)

   Håber I få en god start på onsdag - og at fingeren har det bedre. Kh. Pia

   Slet
 2. Uhh, hvor ser den brunch lækker ud. Gode billeder... bortset fra hvepsene... lærer aldrig at sidde stille, når de er der... ;-)
  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den var også god! Hvepsene er heldigvis af den slags, der ikke stikker, ved ikke hvad de hedder, herhjemme kalder vi den legetøjsbier ;o). Dem, der stikker holder sig til hindbærbuskene :o(. Kh. Pia

   Slet
 3. Det er også vores sidste feriedag, og vi har bare hygget og slappet det sidste af vi kunne - inden ungerne skal afleveres i morgen... Suk, kan næsten ikke holde tanken ud, nu havde vi det jo lige så hyggeligt! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså lidt øv at afslutte ferie :o(. Herhjemme trænger ældste sønnen dog til at komme afsted (eller er det den mindste, de trænger til fred?), men stod det til mig tog vi nu gerne en uge eller to endnu (selvom drengene og jeg har været heldige at have hele fire uger i træk)!

   Slet
 4. Hvor ser det godt ud ,Pia. Fine kager, og lækker brunch.
  Ja vi har jo næsten lavet det samme som jer idag ;)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det er jo det vi har ;o). Kh. Pia

   Slet
 5. MMMh jeg elsker brunch! Tillykke med manden :) og held og lykke med hverdagen igen, om 14 dage er det mig... oven på mere end 13 mdr. hjemme, pyyyha!

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig! Og så er det så dejligt et tidspunkt a have gæster på, i hvert fald når man har en, der stadig sover middagslur ;o).

   Tak. Tak. Held og lykke når det bliver din/jeres tu om 14 dage - nyd den sidste tid hjemme. Tog gerne en barsel mere, hvis ellers manden var med på dem ;o)

   Slet
 6. Så fine kager! Ja også her er det sidste ferie dag, kunne nu godt have brugt en ekstra uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, ikke - eller bare halvdelen ;o)

   Slet
 7. Tillykke med din mand - SÅ lækkert med brunch. Jeg synes det er den bedste måde at have gæster på når hele familien skal deltage...det bruger vi også meget. Her er ferien også slut og jeg tog ligesom dig gerne en uge mere, men det bliver nu også okay at komme på arbejdet igen, for Casper er heldigvis hjemme på barsel:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er altså praktisk med brunch når de yngste også skal have lidt glæde af det ;o).
   Håber din første dag var god. Min var bedre end frygtet. Normalt plejer vi ikke at kunne være på deltid i ferierne, så troede jeg skulle arbejde til kl. 16, men kunne gå allerede kl. 13 - skønt. Dejligt at kunne hente drengene tidligt første dag efter fire uger hjemme. Kh. Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...