mandag den 18. juni 2012

To uger til ferie og tre uger til vi flytter hjem...

Det vil sige at vi på onsdag er halvvejs - altså ikke med selve om-/tilbygningen (der er vi først i mål i slutningen af oktober) - men halvvejs som hjemløs - jubi!

Må indrømme at det tager mere energi end jeg lige havde regnet med. Derfor får jeg desværre heller ikke syet i det omfang jeg havde håbet på. Er simpelthen bare brugt når drengene er lagt.

I stedet går tiden med strikke på mit evighedsprojekt (som efterhåndern er begyndt at fylde godt)...og med at drømme om boligindretning

(billeder lånt fra Hay og okdesign) ...og lege lidt med bloggens udtryk.

Om ikke så længe kører drengene og jeg om lidt hører til ørelægetjek i Viborg - frygter desværre at den er gal ved begge drengene...igen, igen :o(

11 kommentarer:

 1. Nøj, hvor bliver det dejligt for jer at kunne flytte hjem igen - jeg kan godt forstå der er nedtælling :)
  Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, savner efterhånden at ting har en plads, min ovn, vaskemaskine og at være ude i haven ;o)

   Slet
 2. Åh nej, håber virkelig at det er falsk alarm!!!
  Jeg er også hjemme i dag med syg Emil, dog blot en virus (vagtlæge lørdag), så må farmand tager tørnen i morgen :)
  Fede ting du drømmer om Pia...

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre ikke - netop hjemvendt med to drenge, der begge har mellemørebetændelse. Men mon ikke der er håb forude mht. Jacobs nattesøvn (sådan en har vi og han nemlig manglet de sidste to nætter).

   Men øv, med al den sygdom - vi må ha' noget varme og sol, så de små kan blive rigtig friske og ikke hele tiden tage ALT ;o)

   Slet
 3. Åhhh det bliver dejligt for jer, ikke længere at skulle være boligløs, det må være lidt hårdt, især når man også har børn. Er også helt vild med de HAY-tæpper, mine forældre har selv to af dem, men på en SU har jeg desværre ikke lige råd til et.

  Håber ikke det er noglet alvorligt med dine børns øjne.

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de giver farve til rummet, men manden er ikke helt overtalt endnu ;o)

   Slet
 4. Øv, håber virkelig ikke i skal igennem en omgang mere. Er helt vild med bogkasserne. En stol magen til faldt Asta om i, en dag i Århus, nu står den på ønskesedlen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I første omgang "nøjes" vi med to gange penicilin :o(

   Ja, bogkasser i en eller anden form skal vi ha' og er ret lun på denne udgave. Stolen er vi enige om - men farve har vi endnu ikke bestemt os for. Vi har heldigvis et par gavekort liggende til formålet ;o)

   Slet
 5. Godt i kunne 'nøjes' med penicilin!
  Den stol er så fed :-)

  SvarSlet
 6. Kender det godt, det der med det manglende krea-overskud... Men vi vender stærkt tilbage igen, Pia! ;-)) Og hvor er det godt, at det "kun" krævede penicilin... Knus!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...