fredag den 8. juni 2012

Arh, endelig fredag!!!

Puha, det tager energi at være "hjemløs" samtidig med at obligationskurserne hopper og danser (=travlt på jobbet).

Men NU er det weekend og drengene og jeg er taget i sommerhus i Hvide Sande og manden kommer efter motionsløb i morgen - mon ikke sådan en weekend med luksus i form af udeleg/frisk luft, tv, internet, kar/brusebad, ovn, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler...og skummadrasserne udskiftet med rigtige senge lader batterierne op igen?

Udsigten til min aften bli'r i hvert fald en god start


Det går heldigvis stærkt og planmæssigt efter første ombygningsuge. Hver dag er der sket store fremskridt - i går så vores tidligere køkken og kontor allerede sådan ud


Tror det bliver husets bedste rum når vi er i mål...

Efter vores besøg i huset blev aftensmaden fastfood. Der gik det ellers op for mig at min lille dreng slet ikke er så lille mere.

På vej ud til bilen begynder han at gå og vende sig om samtidig med at han smiler og siger "(h)ej, (h)ej". Da jeg vender mig om for at se hvem han har fået øje på, ser jeg en bil med fire unge piger der siger "åhh, se ham lige, hvor er han kær" og vinker tilbage til ham!

Hmm, SÅ tidligt havde jeg alligevel ikke set det komme!?!

Rigtig god aften - og weekend :o)

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

 1. Det bliver da bare SÅ godt Pia, et helt fantastisk rum!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg virkelig det gør - det er i modsatte siden af halvmuren (ind til det "nye" køkken) vi får en foldeterassedør i glas). Glæder mig vildt til at den kommer i så man kan fornemme lyset i rummet. Det skulle vist nok ske i løbet af næste uge ;o)

   Slet
 2. Hvor spændende med den ombygning. Frisk lille fyr - han starter tidligt;-) God weekend.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, håber det bliver vores drømmehus når vi er færdige ;o). Ja - kan har da selvtilliden i orden den lille mand!

   Slet
 3. Hahaha, hvor er han frisk.... Det er aldrig for tidligt at begynde at flirte med pigerne ;-) Og hvor ser det bare spændende ud med jeres ombygningsprojekt! Vi har også en del drømme, men i det her hus er der MEGET langt fra drøm til virkelighed :-) Så er det jo godt at kunne hente lidt inspiration fra andre! Rigtig god sommerhusweekend!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, han vil frem i livet den lille fyr! ;o). Vi har også snakket og overvejet længe. Skulle vi sælge eller "gøre noget". Efter et par møder med arkitekten og efterfølgende tilbud fra håndværkere var vi ikke i tvivl - vi skulle "gøre noget"...nu er der ingen vej tilbage og jeg glæder mig vildt til at se første etape færdig (og til at flytte hjem og indrette!) i uge 28/29 ;o).

   Tak vi nyder sommerhuset trods det manglende sommervejr - håber også jeres weekend er god.

   Knus Pia

   Slet
 4. Næh, hvor bliver det stort og fint. Heldigvis kan man da se frem til, at man jo nærmest vender tilbage til et helt nyt hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, håber slut-resultatet blivet godt - vi glæder os i hvert fald meget til at flytte hjem igen ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...