søndag den 22. april 2012

Resultatet af en aften "alene" hjemme

Min "alene" hjemme-aften resulterede i endnu en spencer kjole:


Denne gang skåret lidt anderledes og syet i lilla babyfløjl og liberty stof med bomuldsfoer.
Piping bånd i stærk gul og kantbånd i sort - selve kjolen er tilføjet en lille hæklet blomst:


Kjolen er tænkt som en gave, så er lidt spændt på om det falder i pigen (= moderens smag) og hvordan den passer i størrelse :o).

Rigtig god søndag!

10 kommentarer:

 1. Nej hvor er den lækker:-) Er det mønster fra Minikrea? Elsker de mønstre...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er Multisnits børne serie. Bl.a www.fjoelner.dk forhandler det - 65 kr. for både bukse, bluse, kjole m.m. mønster. Har dog kun prøvet denne derfra endnu. Tak ;o)

   Slet
 2. Nøj, hvor er den blevet flot....

  SvarSlet
 3. Super fin Pia :)
  Den skal nok blive taget godt imod!

  SvarSlet
 4. Sikken masse lækkert pigetøj du 'spytter' ud af symaskinen :))) Ottos bukser er syet i lysegrønt babyfløjl fra Stof og Stil.
  Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er lidt vild med den farve ;o). Ja, har fået lidt smag for pigetøj...så heldigt at der er nogle i vennekredsen der har piger ;o)

   Slet
 5. Hej Pia
  Har først lige fået øjene op for din blog nu. Det er jo helt igennem nogle fantastiske ting du laver!! Wow, du skal lige give et par gode (læs nemme) tips ved lejlighed. Tænker at min barsel klart skal bruges på at lære at sy...hvis jeg vel og mærke kan finde den der famøse tålmodighed frem :-)
  Alt vel hos jer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anni. Hvor hyggeligt du kiggede forbi ;o). Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig igang. Begyndte først selv i slutningen af min barsel med Jacob - før da havde jeg ikke syet siden folkeskolen. Du må kigge forbi når du er i Jylland næste gang ;o). Tak. Det går godt, håber også at du, Alan og maven har det godt?
   Kh. Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...