lørdag den 21. april 2012

Legoland...

...er stedet vi har tilbragt det meste af dagen.Da regnen begyndte at drille smuttede vi en tur forbi informationen og fik en gratis kom-igen-billet...så nu er underholdningen sikret en dag mere inden 1. juli ;o)

Håber også at du har haft en god lørdag?

I aften skal manden ud med en god ven (helt tilbage fra dagplejetiden!!!).

Det betyder kreatid når ungerne er lagt...må man godt glæde sig...bare lidt? ;o)

- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig dag:) Nyd din krea aften:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Skønt at I har fået en ny billet. Der er ikke noget værre end legoland i regnvejr!!!
  Vi har lige fået billetter dertil fra banken, så skal afsted enten lørdag eller søndag d 9 eller 10/6. Pigerne glæder sig allerede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en del at det tilbud jeg havde købt via job og for en gangs skyld havde vi ikke været praktiske, så havde glemt regntøj...ups ;o).

   Kan godt forstå Pigern glæder sig, det har også altid været et hit ved Mads. Vi har tidl. haft sæsonkort.

   Slet
 3. Dejligt med en familiehyggetur, og skønt med ekstra billet :-) glæd dig en masse til en krea aften, det kan jeg godt forstå :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan en aften er altså guld værd ;o)

   Slet
 4. Åhhh Legoland, tror kun jeg har været der 1 gang i hele mit liv - når min datter bliver større så skal vi helt sikkert os afsted! :-) det jo så hyggeligt - og egentlig meget smart man kan få den der "kom-igen-billet"
  Kreatid - det sukker jeg os efter, men når den bette sover, ja, så sover jeg nærmest os...... glæder mig til overskudet kommer igen til kreatid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du må ha' Karen med derned om nogle år ;o).

   Det skal nok komme igen. Eller også vænner du dig ligesom mig til konstant søvnunderskud ;o)

   Slet
 5. Skønt med alene kreatid når børnene sover. Jeg har brugt min "børnene sover - kreatid - manden på arbejde" på one on one undervisning fra min mor. Hun er uddannet håndarbejdslærer, så hun er SÅ SEJ bag en symaskine. Det er så fedt, som hun bare lige regner ud, hvad jeg gør galt, siden min maskine opfører sig underligt... Og pudsigt nok er det aldrig maskinens skyld, men altid hende novicen forenden af trykfoden som klokker i det;0)
  Men jeg elsker når min mor lærer fra sig... Gid jeg var lige så dygtig som hende...
  /Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, sådan en privatlærer kunne jeg også godt bruge ;o)

   Slet
 6. Skønt med en familietur og en kom-igen billet. Vidste jeg faktisk slet ikke de tilbød.. Håber du havde en god krea aften. Håber jeg snart får overskud til det igen - lige nu går al energi vist på arb og at få Sigurd rask!
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en del af det tilbud vi havde købt via job, så det kunne vi jo ligeså godt udnytte. Ja, I må lige få ham på højkant igen...ikke mere sygdom til jer! Glæder mig til at se om du fik købt stort ind på outletmessen? ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...