(nok til 4 voksne vil jeg mene)
1 kg. kartofler i tern
1 bdt. porrer (dvs. 3-5 stk)
2-3 Fond Du Chef fra Knorr
2 Laurbærblade
2 l. vand
1 spsk smør el. olie.
Salt og peber
Kartofler og porrer skrælles/skylles og skæres i tern.
Svitses i smør/olie i 2-4 min.
Vand/Fon Du Chef og laurbærblade tilsættes og koges til kartoflerne er bløde.
Fjern laurbærbladene og brug stavblender til du er tilfreds med suppen. Smag til med salt og peber.
Pynt evt. med persille og stegt bacon.
Vi fik også "hjemmelavede" hvidløgsbrød. Groft brød smurt med hvidløgssmør. En skive tomat, krydderi og revet ost - i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Her er brødene inden de kom i ovnen:
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar